Wpis z mikrobloga

Nigdy nie zrozumiem facetów. 10 lat temu po raz pierwszy przeżyłam rozstanie z chłopakiem, które bardzo przeżyłam. Mieliśmy po 18 lat. Byłam młoda, wierzyłam w miłość do grobowej deski. Miałam wrażenie, że jesteśmy bratnimi duszami. Kręciliśmy ze sobą jakieś pół roku, ale nie byliśmy w związku. Po prostu nie było nam dane. Przez te 10 lat co jakiś czas sobie o nim przypominałam, szczególnie kiedy leciała jakaś piosenka którą słuchaliśmy razem albo kiedy przejeżdżałam przez jego miejscowość. Ani razu nie spotkaliśmy się od rozstania. Ni stąd ni zowąd zaobserwował mnie na insta. Lajkuje każdą moją relację. Powiedzcie mi chłopy, o co mu chodzi?

#zwiazki #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ZuzannaZLuizjany: Ja też raz napisałem do kobiety po 3 czy 4 latach bez żadnej najmniejszej interakcji między nami ( ͡° ͜ʖ ͡°). Nigdy nie chodziliśmy ale kiedyś trochę więcej czasu razem spędzaliśmy i mi się podobała. Przez te kilka lat co jakiś czas o niej myślałem i sobie w głowie idealizowałem i zastanawiałem się czy gdybym zrobił jakiś krok to czy moje życie potoczyłoby się inaczej.
  • Odpowiedz
@ZuzannaZLuizjany: Wytłumacze Ci bardzo prosto - przypomniał sobie o Tobie i chce nawiązać jakiś kontakt i bada grunt - opcja nr 2 ma dupę i aktualnie gra nie fair i szuka atencji :P
  • Odpowiedz