Wpis z mikrobloga

jeszcze z anonimowych takie żale wylewasz, naprawdę musi być kryzys męskości skoro boisz się napisać ten bullshit z konta ;)

@heniek_8: Zawsze mnie fascynuje czepianie się anonimowych postów na FB i po co tym czepiaczom imię i nazwisko jakiegoś randoma z internetu.
Ale czepiania się tego na wykopie to już zupełnie nie czaje. Co Ci zmieni tutaj nick opa (i tak anonimowej oosby)?
  • Odpowiedz
Co Ci zmieni tutaj nick opa (i tak anonimowej oosby)?

@ATAT-2: nic mi nie zmieni, po prostu jest to wpis tak gówniany, trywialny i zdradzający jakieś kompleksy, że w ogóle moderacja nie powinna tego puszczać, tylko zwrócić do nadawcy (przedszkolaka)
  • Odpowiedz
jeśli ten wpis wciąż będzie gówniany, trywialny i zdradzający kompleksy ale z normalnego konta to ponownie - co to zmieni?

@ATAT-2: wpiszę sobie ananasa na czarno
  • Odpowiedz
@mirko_anonim możesz w tym szaleństwie uczestniczyć lub nie. Jesli byłbyś w normalnej relacji to albo byście w ogóle tych świąt nie obchodzili albo byście obchodzili i dzień kobiet i dzień chłopaka. Nie ma przymusu latania i kupowania czegoś… Ani na dzień kobiet ani na walentynki. Jesli ktoś czuje presję że musi dawać/dostawać coś w te dni to znaczy że konsumpcjonizm i reklamy weszły mocno. To można leczyć i polecam. Ja jestem
  • Odpowiedz