Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy osoba w bardzo dobrej sytuacji zawodowej, pracująca na wysokim stanowisku (i z adekwatnymi zarobkami) oraz w nienormowanym czasie pracy będzie miała jakiekolwiek korzyści z orzeczenia o umiarkowanym stopniu niepełnosprawności?
Z drugiej strony, w czym takie orzeczenie może przeszkodzić?
#zdrowie #prawo #praca #niepelnosprawnosc

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): Tu OP, ale zgubiłem kod. Nie jestem zdrowy. Po prostu pracuję wyłącznie umysłowo i w większości zdalnie więc stan zdrowia nie jest tu przeszkodą. Kryteria umiarkowanego stopnia niepełnosprawności uczciwie spełniam, więc lekarz namawia bym złożył wniosek ale ja nie mam pojęcia do czego by mi to miało być potrzebne.

• Odpowiedz
✨️ Autor wpisu (OP): Tu OP, ale zgubiłem kod. Nie jestem zdrowy. Po prostu pracuję wyłącznie umysłowo i w większości zdalnie więc stan zdrowia nie jest tu przeszkodą. Kryteria umiarkowanego stopnia niepełnosprawności uczciwie spełniam, więc lekarz namawia bym złożył wniosek ale ja nie mam pojęcia do czego by mi to miało być potrzebne.

@mirko_anonim: Dłuższy urlop, krótszy czas pracy, możliwość wyjścia do lekarza w godzinach pracy bez konieczności odpracowywania. Jeśli
  • Odpowiedz