Aktywne Wpisy

smutny_kojot +114
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

khz1177 +232
Empatyczna płeć XDDD Sam mam psa, sam nie lubię tego strzelnaia, zwłaszcza jak zaczynają strzelać tydzień przed, ale życzyć komuś żeby mu dziecko ręce straciło to tylko #patologiazewsi (a właściwie #patologiazmiasta) potrafi
#sylwester
#sylwester
źródło: Bez tytułu
Pobierz

źródło: 8h75d5
Pobierzźródło: gdy szukasz pomocy
PobierzCiekawe, że odwiecznym dążeniem cywilizacji jest chęć uporządkowania wiedzy, posegregowanie jej, tak aby było z niej można jak najłatwiej i najszybciej skorzystać. Powstały całe dziedziny się tym problemem zajmujące. Ale nie kurła, nie w internecie dla mas, tu porządku ma nie być. Tu ma być połączenie strumieni świadomości z labiryntem pełnym pułapek otaczających cię ze wszystkich stron tak aby nie można było się połapać
@niecodziennyszczon: rss nadal istnieje i ma się dobrze, ostatnio też gdzieś mi mignęła apka grayjey do śledzenia twórców niezależnie od platformy. Takie rzeczy są po prostu mało popularne.
Dużo rzeczy da się znaleźć wpisując "nazwa problemu + reddit".
Niestety trzeba umić angielski i nie znajdziesz w tej sposób rzeczy typowo Polskich.
@Wieufel: miałem tak szukając piosenek po wpisaniu fragmentu usłyszanego tekstu. Google nawet z cudzysłowem nie znajdowało. Wyświetlało inne piosenki z innym tekstem, albo nie znaleziono. Myślę sobie, że niemożliwe by nie dało się znaleźć. Spróbowałem Yandexem i od
Mnie zastanawia inna rzecz. W sądach googlowanie często jest dowodem w sprawie. Jak ma się taki dowód niby obronić skoro wyszukiwarka zmienia frazy bez twojej wiedzy? Wartość takiego dowodu to w tym momencie tyle samo co czegoś zdobytego Pegasusem. Skoro da się ingerować w treści nie można udowodnić, że