Aktywne Wpisy

SystemHalted2_0 +127
Moment przejścia z Windows 11 na Fedorę był chyba najlepszą decyzją od bardzo dawna. Serio, jakby ktoś mi wcześniej powiedział, że system może nie walczyć ze mną tylko po prostu działać, to bym nie uwierzył. To dojrzały, szybki i elegancki system, który daje mi pełną kontrolę i nie próbuje na każdym kroku wciskać konta online, telemetrii, reklam ani asystentów z AI, których nikt nie prosił.
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
źródło: temp_file1560360692872629706
Pobierz
naganiaczherculesa +343
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@mirko_anonim: czyli jednak widzisz że poslubiles niedorozwiniete emocjonalnie dziecko?
@mirko_anonim: tutaj sam sobie odpowiedziales. chcesz sie dalej meczyc z taka osoba pod jednym dachem? wiadomo, macie dziecko, podejrzewam, ze to tez cie blokuje przed ewentualnym rozwodem, ale z tego, co piszesz to sytuacja jest beznadziejna.
a co do mieszkania z twoja matka, to wydaje mi sie, ze twojej zonie sie odwidzialo i probuje 'podwazyc' te decyzje przypieprzajac sie do kazdej mozliwej
Bolec na boku
A tak na serio jeżeli kobiecie libido szoruje po dnie to niech sobie zbada hormony
@wstanczyk: dziękuję Ci, bo się już obawiałem, że to tylko ja mam tak zryty proces myślowy :D
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: I zamiast zaproponować że przez jakiś czas ty weźmiesz na siebie większość obowiązków związanych z praniem, gotowaniem i sprzątaniem żeby żona mogła odpocząć to dokwaterowałeś sobie mamę? Oj coś czuję że jesteś typowym Polakiem zwyczajnym który w domu tylko wynosi śmieci, a żona
Ja u swojej też nie zauwazyłeś, jak to czytałem, to miałem wrażenie, ze moja poszła do ciebie mieszkać.
U mnie oprócz tego, ze wiecznie narzeka i wiecznie wszystko xle, że świat przeciwko niej, to norma.
Ale dochodzi jeszcze krzyki i czepialstwo do dzieci, ma wiecznie do nich pretensje, nawet 10sek po tym jak
@mirko_anonim: nie, nie kryła się, po prostu jak miałeś więcej ruchania to ci to nie przeszkadzało