Aktywne Wpisy
grexo +22
Czyli skarbówka pozwoliła na loterię a teraz zmieniają interpretację. Oczywiście cały wykop pluje na buddę bo jeździcie 10 letnimi skodami i oplami a on śmiga lambo - d--a was po prostu boli. A jak państwo zniszczyło kluskę i optimusa za podobne optymalizacje podatkowe to byliście wielkimi obrońcami wolności - banda hipokrytów. Dopóki coś nie jest zakazane przez prawo to powinno być dozwolone ale w tym batustanie to różnie bywa.
A przy okazji:
A przy okazji:
Goronco +832
#nieruchomosci
Zaplusuj, a zawołam cię w dniu, w którym - po głośnym wyciu i płaczu Donatana - państwo w końcu zadecyduje o przyznaniu mu dofinansowania z publicznych pieniędzy, bo uzna że ten został oszukany i powinien był zarobić, a nie stracić
Zaplusuj, a zawołam cię w dniu, w którym - po głośnym wyciu i płaczu Donatana - państwo w końcu zadecyduje o przyznaniu mu dofinansowania z publicznych pieniędzy, bo uzna że ten został oszukany i powinien był zarobić, a nie stracić
Jak tam #programista15k ?
"Don't learn to code" - mówi CEO NVidia i poleca chemię, biologię lub finanse
Źródło: https://vulcanpost.com/853029/dont-learn-to-code-jensen-huang-on-career/ #newsy
Jak tam wybór #studia , #kariera , #pracbaza ? Grunt spód nóg ucieka ? Ale i tak hejterzy powiedzą, że znów #trolling i #prowokacja i że OP podrobił nagłówek... #programowanie upada
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Biologia i chemia w Polsce top kek, chyba żeby w szkole uczyć albo w labie próbki za 4k analizować.
to na pewno tak jest mordo, na pewno nie mówi tego po to żeby pompować kurs akcji, 2 lata max i po programistach
a w dużych korpo nadal są serwery ftp i na froncie
Ja tam po stoicku się nie boję.
Jako inżynier użyje metody naukowej do rozwiązywania problemów w dowolnej dziedzinie. W końcu „informatyka” to dosłownie automatyzacja informacji, a czy przy pomocy programowania na komputerze, z użyciem AI czy piekąc hieroglify na tostach nie ma znaczenia.