Aktywne Wpisy
nowszyja +1628
Facet przez dwie godziny był masakrowany przez 3 kundle, jego kończyny były w takim stanie, że lekarze próbując go ratować musieli je odciąć, niestety mężczyzna zmarł. Jesteście w stanie sobie wyobrazić skalę jego cierpienia? Dlaczego to się wydarzyło? Bo państwo skapitulowało przed psiarzami. W normalnym kraju kundle po pierwszym pogryzieniu byłyby odebrane, a psiarz dostał taką karę, żeby nauczył się rozumu. Tutaj była klasyka: kobieta pogryziona wcześniej przez te psy musiała bujać

LeonL +427

Cześć, jaki polecacie program jako zamiennik AutoCada i dlaczego? Kolejna sprawa to czy macie/używacie wersji PRO czy Standard?
źródło: engmeme2
PobierzJaki program?
popracowali 3 miesiące i wrócili do autocada ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Niby wierna kopia, ale zawsze czegoś brakowało, co normalnie w autocadzie działało.
Jak uczysz się od zera, to GSTAR wystarczy, ale będziesz musiał się przyzwyczaić do UI i do braku kilku rzeczy, które normalnie w autocadzie masz pod komendą. Jakie to konkretne rzeczy to dokładnie nie
A to ciekawe. A czy mógłbyś się zapytać czego konkretnie im brakuje? No i pytanie czy normalnie jak pracują w AutoCADzie to pracują na starym typie UI czy na wstążce, bo może to kwestia tego. Ja już jestem osobiście przyzwyczajony do nowego wyglądu.
Ja się osobiście skłaniam do GSTARA z tego względu, że już
@kazly: Kurła kiedyś to było :)
źródło: xr9aj2tahUhCOcDh
Pobierz