Aktywne Wpisy

Bunch +1
Ale co to za p---------e, że "że względu na Twoje ograniczenia sprzętowe" nie mam aktualizacji do Windows 11? Ja mam akurat bardzo dobry komputer. Więc do to za g---o-informacja pewnie wyświetlana każdemu? #microsoft #informatyka #windows #komputery
źródło: temp_file2428619352395669168
Pobierz
hpiotrekh +22
Czytałem o tych wszystkich aferach i łapałem się za głowę, byłem na marszu i serio myślałem że to się może znowu udac jak w 2023. Niestety naród nie dość że wybiera kibola to jeszcze za 3 lata przywróci PiS do władzy. Trzeba się z tego wyłączyć i tyle. Dobranoc mireczki, a jutro obudzimy się w tej samej Polsce ( ͡° ʖ̯ ͡°)#wybory

Obowiązkowa służba wojskowa pod rządami konfederacji to spełnienie męskich marzeń, metafizyka
@qwenti: niby jaka? efekt jest ten sam - zasuwasz w kamasze, a pan polityk poklepie cie po plecach ze obowiazek wobec ojczyzny wypełniasz, a potem pójdzie z kolegami na wódeczkę xD
@qwenti: A druga, że do sejmu wchodzi wywracać stolik i obniżać podatki ;]
@qwenti:
Mentzen jest natomiast wolnościowcem.
I teraz pytanie - czy przymusowy pobór to na pewno jest postulat wolnościowy?
@qwenti: W sensie że jaka? Zrobi ci to różnicę jak będą do ciebie strzelać?
TFU na jego ryjec
Pierwsze co robicie jak sie wojna wytoczy to w-----------e za granice
@venomik: jak była ustawa "antyprzemocowa" to jakoś tylko konfa głosowała przeciw, dlaczego?
I czy w takiej sytuacji jest bardziej promęska partia w sejmie? Czy może znalazłeś jakąś z procentem poparcia która mówi że zagłosowałaby przeciw?
Komentarz usunięty przez moderatora
Jest różnica, jeśli jedna z tych osób bełkotał coś o wolności