Aktywne Wpisy
fanatykwedkarstwa2 +296
jebluschytrus +156
Jak widzę ten wylew szamba na kobiety to mogę z całą pewnością powiedzieć, że żyd ładnie wam zakręcił korbą. Wojna płci to pierwszy trybik chazarskiej machiny i widać, że na całym świecie kręci się idealnie. Jak możemy budować społeczeństwo skoro strony zdolne do jego tworzenia szczerze się nienawidzą. Cała reszta którą obserwujemy to jest tylko pokłosie tej wojenki.
Żymianie 1:0 Świat
#zydkrecikorba #bekazniebieskichpaskow #bekazrozowychpaskow
Żymianie 1:0 Świat
#zydkrecikorba #bekazniebieskichpaskow #bekazrozowychpaskow

@Dietetyq: Nope, aktualnie mam 39, nie 32. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie mówimy więc o nastolatkach, raczej o ludziach 24+. Z resztą - po co miał bym baitować?
Dwóch moich przyjaciół ma żony o ok. 10 lat młodsze, więc siłą rzeczy nasze i ich środowiska musiały się jakoś zasymilować. Po osiągnięciu pewnej
18 - 24 lvl - upierdliwy baby face, ciężkie studia, wyżyłowany budżet na wydatki, sporo czasu też dorabiałem. Na powodzenie u płci przeciwnej specjalnie liczyć nie mogłem, zdarzały się jakieś wyjścia, randki, buziaki, itd, ale zwykle z automatu leciał ghost na mordę. Niepowodzenia też odbierały mi pewność siebie.
25 - 29 lvl - długi monk mode, szybkie awanse w pracy, dorabianie się, nauka po
@stuwykopek: Guwniarzu.zasrany... ;)
Wiadomo, że na wzrost nic poradzisz. Z resztą tematów jesteś coś w stanie podziałać. Chodzi po prostu o to, że jeżeli nad swoim samopoczuciem, statusem materialnym, zdrowiem, wyglądem nie pracowałeś przed trzydziestką to nie masz najmniejszych podstaw by po trzydziestce oczekiwać jakiejkolwiek widocznej zmiany. Będzie więcej tego samego, tyle że będziesz starszy :P
Idealnie temat podsumował @bg_92
30 lat to dopiero zostajesz takim specjalistą żeby myśleć o C-level np. jeśli chodzi o karierę. To się dopiero wchodzi w peak.
Morda? Dzisiaj jeszcze dowodzik pokazywałem w sklepie. Okulary przeciwsłoneczne, kapelusz, krem z filtrem, i nawilżający wieczorem i starczy.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Zawsze mialem powodzenie i zawsze dobrze mi sie zylo ale od kiedy przekroczylem 30 rok zycia to gram jak na cheatach.
w wieku 33 zrobilem mega forme, dostalem nowa propozycje pracy, zainstalowalem tindera i nie moge sie opedzic.
Kobiety chca oczywiscie przystojnego ale rowniez stanowczego, bogatego i pewnego siebie faceta. A oprocz urody to pozstale cechy dopiero sie nabywa po 30 i tak jest w moim
@mirko_anonim: typowe przegrywy są typowe
Najlepsze co można robić w życiu to robi się w latach 18-30. Po 30-stce po pierwsze - ciało już nie (kaca leczy się nieraz 2 - 3dni, słabsza kondycja, pierwsze bóle stawów i kręgosłupa, rehaby), po drugie praktycznie nic już nie