✨️ Obserwuj #mirkoanonim Jestem złodziejem. Od ponad 10 lat okradam różne hipermarkety np Kaufland i nikt się nie skapował jeszcze . Robię zakupy na około 20-30zl i zabieram jakieś fanty sobie np owoce jakieś lub warzywa. Idę tam gdzie są warzywa i owoce i jak mało ludzi jest lub nikogo nie ma czasami kradnę awokado lub pomidory coś co łatwo idzie schować z rękawie a nie ma etykiety xd #wyznanie #sklepy #zywnosc #kradzierz #cebula #kaufland #biedronka
Anonim (nie OP): @NocnikDzienny dla emocji głównie traktuje to jako zabawa. Wiesz lubię trochę zaoszczędzić niż płacić za pomidory 5-10zl. Ja mam jakąś trche posesję na punkcie oszczędzenia lol
Anonim (nie OP): To nie złodziejstwo. Pamiętaj że w ameryce mogą w biały dzień wynosić ze sklepów telewizory, komórki, i nie wolno ich tknąć, mają prawo kraść, i sklep to wlicza w koszta. Nastepnym razem wyobraź sobie że masz inny kolor skóry :P
Anonim (nie OP): A myślałeś co jak wpadniesz z pomidorem? i co wtedy? czy w ogóle jesteś w stanie z zewnątrz trzeźwo ocenić to co robisz i jak to wygląda i jakie będzie miało konsekwencje?
mam już dość p---------a tego orangutana, odechciewa mi się dawać info na tagach, czuje pierwotne obrzydzenie do tego chama jestem prawusem ale k---a skręca mnie na myśl że ktokolwiek z prawicy tą abominacje popiera
Jestem złodziejem. Od ponad 10 lat okradam różne hipermarkety np Kaufland i nikt się nie skapował jeszcze . Robię zakupy na około 20-30zl i zabieram jakieś fanty sobie np owoce jakieś lub warzywa. Idę tam gdzie są warzywa i owoce i jak mało ludzi jest lub nikogo nie ma czasami kradnę awokado lub pomidory coś co łatwo idzie schować z rękawie a nie ma etykiety xd #wyznanie #sklepy #zywnosc #kradzierz #cebula #kaufland #biedronka
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Nastepnym razem wyobraź sobie że masz inny kolor skóry :P
─────────────────────
─────────────────────