Aktywne Wpisy
Recker1 +37
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

kamil-tumuletz +436
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@mickpl dawno nie wchodziłem na tag, ale byłem ciekawy co tam mickpl pisze.
Nie zawiodłem się. Post dodany "przed chwilą" jakby czekał na mnie.
Spieszę ci Mariuszku wyjaśnić, że takiego nierucha właśnie w okolicy 1,2mln właśnie szukam.
Czy stać mnie na ratę 8555,52 zł? W sumie to tak, ale myśląc zdroworozsądkowo to nie. A dlaczego szukam? Bo sprzedam swoją obecną nieruchomość i zrobię nadpłatę. I takich jak ja jest mnóstwo. Mieliśmy swoje mieszkania które spłaciliśmy lub dostaliśmy. Chcemy coś większego i kupujemy droższe.
#kredythipoteczny #ekonomia #gospodarka
źródło: temp_file5636080673171910947
Pobierz@j__b: Po pierwsze to zrobiłem inny śmieszny obrazek, bardziej ogólny XD Po drugie to nikomu nie sprzedasz bo nie ma już bekowiczów, ale właśnie odkryłeś jak beka pompowała również kredyty komercyjne. Bez bekowicza w łańcuszku możesz sobie wystawić na olx i czekać, tylko tyle.
Co więcej ja uważam, że u nas jest jak na zachodzie, że nie kupujesz metry, a współrzędne. Lokalizacja odgrywa kluczową rolę.
Mieszkania pod miastami powiatowymi, domy na wiochach leżą od lat w jakichś
problem polega na tym, ze to zaden rynek, w sensie zaden wolny. Bo oprocz tego ze jest dowolnosc zawiarania umow, to cala reszta jest nastawiona na pompowanko - z jednje strony przez panstwo zeby sie krecilo, a z drugiej przez spekule ktora z tego korzysta.
Jesli ludzie beda akceptowac ceny bo "po co klocic sie z rynkiem" to ich wzrost