Aktywne Wpisy
yawoor724 +93
ehh człowiek stary a głupi,
jakieś pół roku temu odstawiłem całkowicie a-----l i to była doskonała decyzja - lepszy sen, waga i umysł szybszy. Generalnie super odczucia i w weekend czy imprezy mnie nie kusi. Jedynie co jakieś 2 miesiące przychodzi jakiś dzień że mam nastrój na piwko i gierki jak za dawnych studenckich lat i wypijam 3-4 po czym czuje się okropnie dzień później i kilka tygodni mam wstręt. Tak się
jakieś pół roku temu odstawiłem całkowicie a-----l i to była doskonała decyzja - lepszy sen, waga i umysł szybszy. Generalnie super odczucia i w weekend czy imprezy mnie nie kusi. Jedynie co jakieś 2 miesiące przychodzi jakiś dzień że mam nastrój na piwko i gierki jak za dawnych studenckich lat i wypijam 3-4 po czym czuje się okropnie dzień później i kilka tygodni mam wstręt. Tak się

maciekqtno +1526

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
@aelfwine jeb@ć takie życie, gdzie jakiś gówniarz rucha moją siostrę, a ja żyłem z kompleksami przez lata, bo żadna dziewczyna nie chciała na mnie nawet spojrzeć. mam to tak po prostu zaakceptować? inb4 wiem, że tak, ale to nie takie proste
@Mystoo: ok nieprawiczkooski
W ten sposób pokażesz wszystkim i zrozumieją, że nie jesteś jedynie ich życiową porażką, ale też psycholem, którego trzeba zamknąć w zakładzie. Powodzenia Mirku!
@Mystoo: To nie jest twoj dom, tylko rodzicow to raz, dwa bejt taki 2.5/10 bo wyobrazilem sobie jak taki #przegryw lata do matki, ze jego dorosla siostra puka sie ze swoim chlopakiem :D
A tak to masz siostrę pod kontrolą, bezpieczna i zdrowa