Aktywne Wpisy

Iudex +65
Mirki, co robić z mendami, które regularnie blokują mi wjazd do garażu?
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
źródło: upadek-1993
Pobierz
raizo777 +100
Oho, trzeba zniszczyć Rymanowskiego... Archetyp dziennikarza, bezstronny, dający wypowiedzieć się każdemu bez wyjątku. Jak on może komukolwiek wadzić? I to zdjęcie... Ha tfu na ten onet
#dziennikarstwo
#dziennikarstwo
źródło: 2025-11-03_092925
Pobierz

Moge kontynuować znajomość z tą małolata z borderline i potężnym daddy issue (ja 36 ona 21) i zobaczyć jak to się rozwinie.
Mogę to wszystko olać i poszukać sobie kogoś na dalekim wschodzie jakaś koreanke, japonke itp itd
Nie wiem co robić, ja osobiście bym się zainteresował azjatkami, ale to dopiero za min rok. Ewentualnie mogę kontynuować znajomość z borderkicia i zobaczyć jak to się rozwinie, czy za rok dalej będziemy "razem" czy nie. #zwiazki #rozowepaski #azjatki
Komentarz usunięty przez moderatora
Śmiechu warte XDDD
Wbiles tu z wpisem z pytaniami o baby/potencjalne baby i zobacz ile od strzalu masz na glowie, ile glupich mysli, bezsensownych rozkmin itd, a gdzies tam w glebi doskonale sobie zdajesz sprawe, ze co nie wybierzesz bedzie albo zle, albo k-----------------e zle.
Bierz kota!!!
źródło: IMG_20250531_111459269 (1)
Pobierzsam tak zrobilem i jestem zadowolony xd