Wpis z mikrobloga

Mam problem, bo nie wiem co zrobić. Mogę wrócić do byłej z którą się z 5 lat temu rozstałem, ale oboje jesteśmy dojrzalsi i znamy się jak łyse konie, ale to raczej byłby związek z rozsądku, bo ma kupiony dom w Irlandii dobra pracę i tak dalej, a ja ją już tylko lubię i to jedyna osoba której ufam w 100%

Moge kontynuować znajomość z tą małolata z borderline i potężnym daddy issue (ja 36 ona 21) i zobaczyć jak to się rozwinie.

Mogę to wszystko olać i poszukać sobie kogoś na dalekim wschodzie jakaś koreanke, japonke itp itd

Nie wiem co robić, ja osobiście bym się zainteresował azjatkami, ale to dopiero za min rok. Ewentualnie mogę kontynuować znajomość z borderkicia i zobaczyć jak to się rozwinie, czy za rok dalej będziemy "razem" czy nie. #zwiazki #rozowepaski #azjatki
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@_TiniMini_: ziomaczeku, kup sobie kota a najlepiej dwa, do tego jakis fajny pecet zeby giereczki uciagnal i zyj jak krol.

Wbiles tu z wpisem z pytaniami o baby/potencjalne baby i zobacz ile od strzalu masz na glowie, ile glupich mysli, bezsensownych rozkmin itd, a gdzies tam w glebi doskonale sobie zdajesz sprawe, ze co nie wybierzesz bedzie albo zle, albo k-----------------e zle.

Bierz kota!!!
  • Odpowiedz
  • 0
@njay problem jest taki, że borderkicia jest w Holandii, a była w Irlandii. Z była to tak, średnio fwb. Zresztą ona się nie zgodzi na to. Potrzebuję miłości i tak dalej.
  • Odpowiedz
@_TiniMini_: bierz byłą, kup sobie sztuczna pisoche i poruchaj do fotek fajnych lasek jak ci bedzie brakowalo nowych bodzcow, a na co dzien bedziesz mial super ulozone zycko
sam tak zrobilem i jestem zadowolony xd
  • Odpowiedz