Aktywne Wpisy

wfyokyga +31
Mam z innej kamery i gościowi coś się odkleliło, kiedyś czytałem że nawet w kadrze go nie lubią xD Nie dziwie się, takie 3 mecze zawieszenia byłoby dobre dla niego żeby się ogarnął.
#mecz
#mecz
źródło: temp_file7891596589738912098
Pobierz
ag3nt +9
Wykopki się jarają żoną Messiego, która go nie chciała jak byli młodzi i miała innego chłopaka. Messim zainteresowała się dopiero jak ten zaczął grać regularnie i stawał się popularny i wtedy zostawiła tego swojego chłopaka dla niego. Faktycznie miłość jak z bajki Disneya XD
#mecz
#mecz

Po Ukr. i ogólnej narracji, widać że rosja jest nieobliczalna. Może ona, widząc, że jest silniejsza od NATO, spróbować swoich sił w bezpośredniej konfrontacji.
A o co chodzi rosji to ja na prawdę nie ograniam. Historia zatoczy 100letnie koło?
Były WWI i WWII, po których europa wschodnia była pod butem rosji. Następnie europa wschodnia wyszła spod buta rosji. Teraz rosja chce wywołać
@kuncfot: Putin chce, żeby pomiędzy dawnym ZSRR a Niemcami istniała strefa neutralna, nie będąca ani w NATO ani w CSTO, być może zamiast tego w jakimś lokalnym sojuszu. Tak naprawdę te żądania z 2021 Putin przedstawił już w 2004, tylko wtedy rosyjska armia była pośmiewiskiem.
Rosja jest bardzo obliczalna,
Komentarz usunięty przez autora
Opcja numer 3 oczywista, ale Ukraina gdyby nawet dostała wszystko, co Zachód ma to wciąż byłyby głosy, że to za mało.
Opcja numer 1 jest jeszcze bardziej oczywista, bo Rosja (ZSRR) zawsze mniej lub