Aktywne Wpisy
comanchee +10
Ej mirki z #wykop30plus, czy zauważyliście w swoim życiu pewien moment, gdy ostatnie grupy towarzyskie się rozsypują, ludzie okopują się w związkach i nie wychylają poza nie nosa, z wyjątkiem własnych najbliższych przyjaciół? Chyba znalazłem się w takim punkcie, gdzie dawni znajomi przestają się do siebie odzywać, nikt niczego już nie proponuje i wychodzi że wszystkim to pasuje.
Kolanka +268
Kontrola poselska @jciesz udowodniła, że w lipcu MRiT spotykało się z PZFD dwa razy w, uwaga stopień, KANCELARII PREZESA RADY MINISTRÓW XDDDD
Myślę, że jest to ostateczny dowód na to, że Donald Tusk wiedział o projekcie kredytu 0 i @jciesz powinien otrzymać tę nagrodę pół miliona euro oraz trafić na listę ludzi pozytywnie zakręconych oraz do gabloty zasłużonych dla tagu xD
#nieruchomosci
Myślę, że jest to ostateczny dowód na to, że Donald Tusk wiedział o projekcie kredytu 0 i @jciesz powinien otrzymać tę nagrodę pół miliona euro oraz trafić na listę ludzi pozytywnie zakręconych oraz do gabloty zasłużonych dla tagu xD
#nieruchomosci
Kurde faja mirki jak wy funkcjonujecie na co dzień bez alkoholu, z czego wy czerpiecie przyjemność życia? Literalnie tylko po alkoholu czuje się jakoś lepiej (chociaż nie zawsze). Cały tydzień wyczekuje tego weekendu żebym mógł się napić, chociaż czasami robię to w ciągu tygodnia. Nie jedno p--o, nie dwa a najlepiej kilka i to mocnych. Tylko wtedy świat jest jakiś bardziej kolorowy, gdy piszę z kimś to mam w końcu flow, z chęcią oglądam filmy czy słucham muzyki. Tylko wtedy jakoś to wszstko do mnie trafia i mam humorek. Wszystko jest ciekawe, interesujące a w mojej głowy snują się plany i marzenia. Piję zazwyczaj samotnie ale to wystarczy bym się świetnie bawił sam ze sobą - słuchawki na uszach czy jakaś seria na youtube i życie jest piękne, chwila trwa. Gdy nie piję czuję się fatalnie. Wszystko jest nijakie do bólu. Jestem obojętny i otępiały. Wypruty z emocji, nic mnie nie cieszy, ciągle zmęczony. Zupełnie jakby ktoś wyłączył mi jakiekolwiek pozytywne uczucia i chęć do życia. Wszystko jest takie bezbarwne i depresyjne.
#przegryw #a-----l #alkoholizm #przemyslenia #feels #zycie #suicidefuel #samotnosc #depresja #p--o #blackpill #zdrowie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Tydzień był spokój i teraz znowu organizm wysiada, a nic nie
Sama byłam uzależniona głównie od narkotyków, ale a-----l też pojawiał się dzień w dzień. Tak samo jak ty odliczałam dni do weekendu żeby poczuć się lepiej, a później nie miałam ochoty czekać i piłam/cpalam codziennie.
Aktualnie jestem 5 lat trzeźwa (zero narkotyków, alkoholu i nawet 0% alko nie ruszam bo po co) i czerpie radość z najmniejszych codziennych rzeczy :) Albo stawiam sobie jakieś cele i je spełniam. Natomiast dopiero terapia pomogła mi odnajdywać szczęście w życiu codziennym i akceptować siebie taką jaką jestem po prostu. (samemu ciężko jest ogarnąć taki stan rzeczy, także serio warto pójść do jakiegoś specjalisty)
Trzymam kciuki, że wyjdziesz z tego dołka, ale pamiętaj potrzebujesz bardzo dużo samozaparcia!
Zupełnie żadnej fazy, a próbowałem wielokrotnie i zaprzestałem :)
tylko a-----l sprawia ci przyjemność
polecam przestać ale rób jak chcesz
@mirko_anonim: Z czego czerpiemy co?
Komentarz usunięty przez moderatora