Aktywne Wpisy

BlackpillMonster +31
karetpoker +1
#pracait #programista15k #programowanie #korposwiat #pracbaza
O co chodzi z tymi ogłoszeniami w IT? Chcę zmienić branżę na IT. Od trzech miesięcy szukam pracy jako Junior frontend Developer, nie dostałem ani jednej niezautomatyzowanej odpowiedzi na CV. Portfolio mam dopracowane. Dostaję tylko zwrotkę "dziękujemy za udział w rekrutacji" i cisza.
O co tu chodzi? To są jakieś lewe ogłoszenia? Wyłudzanie danych? Złożyłem jakieś 100
O co chodzi z tymi ogłoszeniami w IT? Chcę zmienić branżę na IT. Od trzech miesięcy szukam pracy jako Junior frontend Developer, nie dostałem ani jednej niezautomatyzowanej odpowiedzi na CV. Portfolio mam dopracowane. Dostaję tylko zwrotkę "dziękujemy za udział w rekrutacji" i cisza.
O co tu chodzi? To są jakieś lewe ogłoszenia? Wyłudzanie danych? Złożyłem jakieś 100

Czym przykleić ćwierćwałek "Wykonany ze spienonego PCV" - według Obi. Do ramy okiennej plastikowej? Zaznaczyłem na zdjęciu Czarny to ten ćwierćwałek (teraz jest tylko położony), a ja chce przykleić go do tej ramy okiennej plastikowej w tej pozycji co go położyłem. Mamut nie dał rady, a do tego brudzi, jakiś klej "płynny gwódź" też nie dał rady. Kropelką nawet nie chce ryzykować bo później rozwalę sobie jeszcze parapet. Czym to można przykleić żeby się trzymało i jak!
#remontujzwykopem #nieruchomosci #pomoc #kiciochpyta #remont #budowlanka #cwiercwalek
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: b3ccf8d930c1f
PobierzBierz spiryt, wszystko dokładnie odtłuść i się będzie trzymało. Powyżej linii klejenia daj taśmę maskujacą, żeby nadmiar silikonu który się wyciśnie ładnie i łatwo usunąć.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer