@mirko_anonim nie wiem dokładnie jakie masz problemy ze skórą, ja mam duży problem z zapaleniem skóry w miejscach gdzie mam włosy/zarost, ostatnio odkryłem że olejek z konopii prawie zupełnie łagodzi objawy, może warto spróbować
✨️ Autor wpisu (OP): @ImNemezis meczyla mnie monotonnosc produktow ale jadlem glownie mieso. Teraz wlaczylbym smietany, sery, awokado, orzechy, jaja a mieso na samym koncu
@mirko_anonim: nie wiem , ja nigdy nie miałem takiego problemu , na keto jestem ponad rok z mniejszymi przerwami, czy cyklicznym wchodzeniem i wychodzeniem z ketozy. Jest wiele materiałów z których można korzystać by dieta była urozmaicona. Ja nie wracam do węgli ( ͡º͜ʖ͡º)
Anonim (nie OP): mialem tez dne moczanowa, bola stawy mega z-----e uczucie. Obniz za wszelka cene kwas moczowy w organizmie ici przejdzie. w ygooglaj sobie co redukuje kwas moczowy w diecie i ci przejdzie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: wszystko na sens zeby czuc sie i wygladac lepiej.
Cos ci szkodzi sprobowac?
─────────────────────
· Zaakceptował: Jailer
Obniz za wszelka cene kwas moczowy w organizmie ici przejdzie. w ygooglaj sobie co redukuje kwas moczowy w diecie i ci przejdzie
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi