Aktywne Wpisy

wujek_mikazjusz +897

WielkiNos +216
Psiarz zobaczył na półce sklepowej obok środków na insekty, płynów na krety i sprayów odstraszających kuny (wszystkie wg niego w porządku i pełna akceptacja, bo przecież to szkodniki i ktoś może ich nie chcieć na swoim podwórku):
środek odstraszający psy - Aaarghhh nie może być! Skandal!!! Dehumanizacja piesków!!! (XDDDDD).
No trzymajcie mnie xd
#psiarze #belazpodludzi #patologiazmiasta #chorobypsychiczne #jezykpolski
środek odstraszający psy - Aaarghhh nie może być! Skandal!!! Dehumanizacja piesków!!! (XDDDDD).
No trzymajcie mnie xd
#psiarze #belazpodludzi #patologiazmiasta #chorobypsychiczne #jezykpolski
źródło: temp_file7800043670380178685
Pobierz

@elperson: Brednia powtarzana przez kogoś kto nie wie o czym mówi. Byłem, pracowałem, latam systematycznie, mam tam rodzinę. Słowo klucz - lokalizacja.
@piwakk: wiadomo, jak się cały dzień na produkcji łososie pekluje to żadna pogoda nie straszna
źródło: main-qimg-fe5d5eeef3c06d0315cccfc60288c26b-pjlq
Pobierz@piwakk: To jak jest? Dużo słońca, witaminy d3 i bezchmurnego nieba?
@beastsajko7: na tak ogolne pytanie moze byc wylacznie ogolna odpowiedz - duzo mniej niz powiedzmy >10 lat temu, i im bardziej wykwalifikowanym pracownikiem jestes tym mniej sie to oplaca.
źródło: Przechwytywanie
Pobierz@DryfWiatrowZachodnich: No społeczeństwo jest stare, to prawda. Do tego wyjście w dwie osoby kończy się naprawdę sporym wydatkiem, pomimo ich zarobków - proporcjonalnie znacznie więcej tam się wyda niż u nas. W dwie osoby wyjście u nas to spokojnie się zamkniesz w 200 zł w Warszawie z napiciem i jedzeniem. Tam jak kuzyn poszedł z dziewczyną, to pod 1k pln.
Mi się
@piwakk: nie to mialem na mysli. Chodzilo mi o to ze bardzo
No i sa inne problemy, takie ze tylko Oslo moze udawac duze miasto, z zadupii uciekaja mlodzi itd. Albo "tolerancja
źródło: 55
Pobierz@piwakk: Czyli nie taka brednia ( ͡° ͜ʖ ͡°)