Aktywne Wpisy
luke-mat +13
Najbardziej mnie w UE rozwala Von der Layen, która już 3 razy wyłaziła i tonem papieża piała o pokoju i deeskalacji xD
Przemądrzałe elitki brukselskie myślące, że mają jakąś sprawczość
#iran
Przemądrzałe elitki brukselskie myślące, że mają jakąś sprawczość
#iran

nonOfUsAreFree +118

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
·
@mirko_anonim: ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 12.+birth+is+the+catalyst
PobierzJa od najmłodszych lat nie chciałam mieć dzieci i nadal nie chcę, jeszcze nie było takiej mody jak teraz (choć obecnie 90% moich znajomych na FB ma bombelki) i w sumie mnie to dziwi, przypomniał mi się ten eksperyment z myszami, być może moje pokolenie i młodsze już się urodziło z takim właśnie podejściem i to "normalne" w tych czasach, na tym poziomie rozwoju cywilizacji i było to nieuniknione.
źródło: cope
Pobierz@mirko_anonim: ile razy można obalać ten argument. nie macie dzieci bo jesteście wygodniccy, a nie dlatego ze was nie stać. tubylcy w afryce żrą piach, a strzelają dzieciakami z p*zd jak z minigunów xD a wy sobie wymyślacie jakieś wymówki jakoby to nie była tylko wasza decyzja.
zresztą ja odpowiadałem typowi który ma mieszkanie 50m2,
@mirko_anonim: jeśli coś jest nie tak z tym pokoleniem, to fakt, że pozwala się ludziom przez rok, dwa, trzy świadomie i z premedytacją marnować czas i zasoby na czynności które nie dają nic dla społeczeństwa i były robione milion razy przez innych ludzi. Debilny argument o "poznawaniu kultur" też odpada, bo po pierwsze są nieograniczone zasoby do poznawania kultur w Internecie, a