#pracbaza #praca #pytaniedoeksperta #kiciochpyta To pewnie nie jest odpowiednia godzina na zadawanie takich pytań, ale czy jak składam CV po angielsku w Polsce na pracuj.pl to powinnam dać na dole RODO czy GPDR (choć to wlasxiwie to samo)
@KomendaGlownaPolicji: a co jeśli nie wiem w jakiej dziedzinie chce pracować, bo zmieniam całkiem ścieżkę kariery? xd @HamulecDoKibla2 ale po polsku czy angielsku dodać? :P bo o to mi chodzi w tym poście @Teec rip może się dowiem kiedyś xd
@ProstolinijnyW @SolarisYob Ja bym nie był taki pewien, że ta firma jest w Polsce. Może po prostu ktoś zza granicy wystawił ogłoszenie na pracuj.pl z zastrzeżeniem, że nie rozumie języka polskiego, tylko angielski i w tym języku przyjmuje CV, którego dane będą przetwarzane poza Polską? Dla mnie to by było totalnie bez sensu, żeby do firmy w Polsce zatrudnić rekrutera, który polskiego nie umie i trzeba do niego pisać CV
Ta klauzula w ogóle często bywa zupełnie ignorowana, słusznie-czy-nie, mnóstwo zagranicznych cv w ogóle nie posiada gdpr. W teorii podejrzewam że prawo zabraniałoby mojej firmie je przetwarzać, a jednak ¯\(ツ)/¯
#rozdajo69 zł na żarcie 🍟🍔🍕 A dokładniej - do wygrania jedna karta podarunkowa o wartości 69 zł do Pyszne albo Uber Eats. Zwycięzca sam wybiera, czym się utuczy.
Shock.Deals - telegramowy kanał z promocjami, okazjami i błędami cenowymi
To pewnie nie jest odpowiednia godzina na zadawanie takich pytań, ale czy jak składam CV po angielsku w Polsce na pracuj.pl to powinnam dać na dole RODO czy GPDR (choć to wlasxiwie to samo)
@Teec rip może się dowiem kiedyś xd
@HamulecDoKibla2: Ale ta klauzula nie jest wymagana przez RODO. Wymagana jest tylko przez niedouczonych rekruterów.