Nie chce wyjść na mizogina, ale nie ma większych hipokrytek niż młode kobiety, a tak w ogóle to do 24r.ż. kobiety powinny być pod całkowitą opieką ojca
Problemy z różowymi są właśnie dlatego, że tych ojców nie ma.
Nie chce wyjść na mizogina, ale nie ma większych hipokrytek niż młode kobiety, a tak w ogóle to do 24r.ż. kobiety powinny być pod całkowitą opieką ojca
Anonim (nie OP): Temat wałkowany wiele razy. Nie słucha się kobiet odnośnie spraw rynku matrymonialnego, bo dla nich to inaczej wygląda.
Ty masz idealną sytuacje dosłownie opisywaną nie raz na tagach. Kobieta powie, że liczy się charakter bla bla bla, ale to w rzeczywistości zawsze jest inaczej. To ci najładniejsi, lepiej zbudowani mają kobiety, a nie przegrywy 168 cm wzrostu, z pryszczami na twarzy, cofniętą żuchwą i krzywymi zębami. Nie ma co
Jedna dziewczyna, do której zarywałem jeszcze na studiach i to tak z pół roku, odrzuciła mnie bo "byłem mało ogarnięty życiowo" czyt. biedny. Bo byłem – tanie ciuchy, włosy obcinała mi mama itp. No i luz, na prawo wymagać kogoś bardziej „ogarniętego”.
@mirko_anonim: nie slucha sie co baby mowia tylko co robia
Kobiety chciały emancypacji to niech teraz się nauczą na własnej skórze że za własnymi wyborami życiowymi idą konsekwencje. Każdy dorosły człowiek ponosi konsekwencje swoich czynów, czemu kobiety miałyby być inne w tej kwestii? Zadna ilość twitterowe/tiktokowej nowomowy nie zmieni faktów i rzeczywistości
Anonim (nie OP): W starożytnym Rzymie młodzi ledwo-co-faceci też mieli swoich opiekunów żeby nie odwalać głupot nabuzowani hormonami, i bardzo ograniczoną moc prawną.
A poza tym to kto nigdy w życiu w żadnej kwestii nigdy by nie wyszedł na hipokrytę niech pierwszy rzuci kamieniem, chociaż wiadomo, że Wykop jest pełen idealnych ludzi.
I jak na podstawie jednej babki generalizujemy, że wszystkie to hipokrytki, to chyba też wszyscy mężczyźni to biedacy i strzyże ich
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
@mirko_anonim: Ale to fakt.
źródło: eb6140942424697bf997986aac9b2d682cd18a18fe192e4f81ba32f17b629a24
PobierzProblemy z różowymi są właśnie dlatego, że tych ojców nie ma.
Ty masz idealną sytuacje dosłownie opisywaną nie raz na tagach. Kobieta powie, że liczy się charakter bla bla bla, ale to w rzeczywistości zawsze jest inaczej. To ci najładniejsi, lepiej zbudowani mają kobiety, a nie przegrywy 168 cm wzrostu, z pryszczami na twarzy, cofniętą żuchwą i krzywymi zębami.
Nie ma co
@mirko_anonim: nie slucha sie co baby mowia tylko co robia
A gdy zjawia się ktoś atrakcyjniejszy fizycznie to już ten powód "nie przeszkadza".
A poza tym to kto nigdy w życiu w żadnej kwestii nigdy by nie wyszedł na hipokrytę niech pierwszy rzuci kamieniem, chociaż wiadomo, że Wykop jest pełen idealnych ludzi.
I jak na podstawie jednej babki generalizujemy, że wszystkie to hipokrytki, to chyba też wszyscy mężczyźni to biedacy i strzyże ich