Wpis z mikrobloga

@podjad3k: Fajny damski rower, cenowo nie wiem ale na kanale u tych chłopaków z Białegostoku chyba mieli lepsze maszyny do 5 tysiaków.
  • Odpowiedz
@podjad3k: obrzydliwa ta rama (garb, wodogłowie i zewnętrzne prowadzenie linek), mechaniczne manetki, plastikowe opony, mikroszit, manetka z prowadzeniem linki od boku xDD, biały kolor, brak otworów montażowych na widelcu, marny producent. Za 3500 jeszcze ujdzie, ale lepiej polować na coś innego nienowego.
  • Odpowiedz
  • 0
Fajny damski rower, cenowo nie wiem ale na kanale u tych chłopaków z Białegostoku chyba mieli lepsze maszyny do 5 tysiaków.

@4x80: tu mnie kusi ten napęd MS ze sprzęgłem, na GRX bardzo ciężko coś znaleźć w tej cenie, a większość jest na szosowych grupach. Po czym wnosisz, że damski? Że rura niżej?

eksperci mają hydrauliczne hamulce więc nawet na taki nie spojrzą. A rower ładny
  • Odpowiedz
Po czym wnosisz, że damski?

@podjad3k: Nie wiem może jesteś bardzo nieśmiały i dałeś tylko kawałek zdjęcia ale jak wejdziesz w swój link i spojrzysz na te zdjęcie to nic mi innego do głowy przychodzi jak damska geometria.
  • Odpowiedz