Wpis z mikrobloga

@ArturBinkowski co kto lubi. Ja na pewnym etapie wiedziałem już, że własna firma to nie moja bajka, zarabiam dobrze, bawię się z rodziną, podróżuje po świecie.

Firma ma plusy, ale i minusy, jesteś odpowiedzialny za sporo osób, nie masz czasu na zwykłe życie, a też w razie choroby, czy zwykłego przypadku możesz znaleźć się w bardzo trudnym położeniu.

Co kto lubi, najgorsze to wyśmiewanie jednej bądź drugiej grupy, wszystko jest dla
  • Odpowiedz
odpowiedzialności. Jego życie polega na robieniu dobrze Krzysiowi na dosłownie każdej płaszczyźnie. Dosłownie gość kupuje wasze point of view za jakieś środki miesięcznie. Niczym nie gardzę w życiu tak jak takimi jednostkami bo to dzięki wam jest jak jest. Przecież Bezzos jest miliardem nie dlatego, że zarabia np na usłudze dostarczenia itemu. Absolutnie nie tu jest jego zarobek. Jego zarobek powstaje gdy znajdzie „fraeyera” który będzie wykonywał te prace usługę za mniej
  • Odpowiedz
Ja jako mężczyzna z kręgosłupem i klasą nie wyobrażam siebie na tej pozycji nawet przez kilka minut bo wyznaje złota zasadę prawdziwy mężczyzna NIGDY NIE PRACUJE NA CZYIŚ KAPITAŁ

@ArturBinkowski: amen, zamykam wykop, bo nic mądrzejszego już dzisiaj nie przeczytam.
  • Odpowiedz