Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czemu mezczyzna nie moze byc wybredny? Wylala sie krytyka ze 31-letni dobrze zarabiajacy wykopek jest jakims autysta i krzyzyk na droge bo chce rozowa maks do 25.
Obracam laski od 22 do 32 sam majac 35 lat i jeszcze nie spotkalem ani jednej ktora by mnie odrzucila – to zawsze ja konczylem a one z placzem chcialy wrocic.
Jestem wysportowany, normalny, o wielu zainteresowaniach, mam nieruchomosci, swietnie zarabiam, wygladam na 28, mam zero zakoli i zmarszczek, zero stresu, duza wiedze i z normalnego domu.
To zawsze ja konczylem znajomosc bo albo rozowa byla za nudna, albo za duzo dramy, albo mi nie dawala swietego spokoju albo chciala juz dzieci albo byla naiwna.
Nie przeszkadzalo mi ze niektore mieszkaly z rodzicami czy nie mialy swoich pieniedzy. Nie przeszkadzalo mi to ze niektore byly pracoholiczkami czy ze mialy kompleksy.
Ale jak zaczely mi wchodzic na glowe, zabierac moj czas na totalne glupoty „spedzmy teraz 2 godziny rozmawiajac o Love island”, albo „poprzytulajmy sie i pojdzmy spac!” to mowilem do niezobaczenia i odchodzilem.
Ah jak dobrze byc w topce.

#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #przemyslenia #redpill #blackpill #tinder #badoo

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Narmel
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Obracam laski od 22 do 32 sam majac 35 lat i jeszcze nie spotkalem ani jednej ktora by mnie odrzucila – to zawsze ja konczylem a one z placzem chcialy wrocic.

Jestem wysportowany, normalny, o wielu zainteresowaniach, mam nieruchomosci, swietnie zarabiam, wygladam na 28, mam zero zakoli i zmarszczek, zero stresu, duza wiedze i z normalnego domu.

@mirko_anonim: normalny skromny chłopak to się chwali
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nawet nie mam pojęcia, o czym mówisz. To tak wyglądają problemy normików, że dookoła muszą się chwalić, jacy są fajni i ile serc złamali? Czy to też twoje hobby?
Ważne, że jesteś szczęśliwy.
  • Odpowiedz
Czemu mezczyzna nie moze byc wybredny?

@mirko_anonim: może, nikt tego nie sprawdza

Jestem wysportowany, normalny, o wielu zainteresowaniach, mam nieruchomosci, swietnie zarabiam, wygladam na 28, mam zero zakoli i zmarszczek, zero stresu, duza wiedze i z
  • Odpowiedz