Aktywne Wpisy

BlackpillMonster +196
Cześć, mam na imię Kamil i od kilku miesięcy pracuję nad produktem, który rozwiązuje realny problem milionów ludzi na całym świecie.
Ile razy w tygodniu sprawdzasz, jaki jest dzień? 3 razy? 5? 10? Za każdym razem odblokowujesz telefon, szukasz kalendarza, czekasz aż się załaduje. Policz ile czasu na to tracisz rocznie. Wychodzi kilka godzin. Kilka godzin życia, które mógłbyś spędzić z rodziną.
Dlatego stworzyłem DzieńTygodnia.pro - pierwszy na rynku AI-powered Temporal Detection Engine, który
Ile razy w tygodniu sprawdzasz, jaki jest dzień? 3 razy? 5? 10? Za każdym razem odblokowujesz telefon, szukasz kalendarza, czekasz aż się załaduje. Policz ile czasu na to tracisz rocznie. Wychodzi kilka godzin. Kilka godzin życia, które mógłbyś spędzić z rodziną.
Dlatego stworzyłem DzieńTygodnia.pro - pierwszy na rynku AI-powered Temporal Detection Engine, który
źródło: antfsa
Pobierz
Adkos +142
źródło: 1774529143415
Pobierz

Nie ruchamy wszystkiego co popadnie.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Narmel
@mirko_anonim: ja pierd... strach to jest być chorym i nic z tym nie robić a nie przed badaniem xd
zadzwoń do matki, niech Ci umówi to badanie jak sam mając 30
@ignis84: ale to Ty myślisz że chorobami wenerycznymi zarażają się tylko jacyś niedomyci budowlańcy co walą laski tirówki w podmiejskim lasku tylko tak?
a jak facet ma ładnie zapuszczony zarost i czyste paznokcie, to już nie może być nosicielem czegokolwiek ( ͡° ͜ʖ ͡°)?
@ignis84: ale
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero