Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: ludzie ruchają bez gumy i są czyści, więc jak się zabezpieczasz to szanse są dość małe, jeszcze jak było sporadycznie to już w ogóle, to rutynowa kontrola na chillku
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie stresuje Cię, że możesz zarażać? Też byłam w kilku związkach, raczej mało miałam przygód, ale wiadomo ryzyko jest zawsze. Nie wiem jakoś nigdy nie myślałam, że się czymś mogłam zarazić, ponieważ wybierałam zdrowych, dbających o siebie partnerów. W każdym razie miałam robione badania i było wszystko ok. Idź i mniej to z głowy.
  • Odpowiedz
Ale nadal boję się, bo nawet jak to jest 1% szansy, to nikomu nie będę mógł o tym powiedzieć ze strachu.

Wiem, że muszę to zrobić, a jednak jest taki strach. Jak wy sobie poradziliście ze stresem przed badaniem?

@mirko_anonim: ja pierd... strach to jest być chorym i nic z tym nie robić a nie przed badaniem xd

zadzwoń do matki, niech Ci umówi to badanie jak sam mając 30
  • Odpowiedz
ponieważ wybierałam zdrowych, dbających o siebie partnerów

@ignis84: ale to Ty myślisz że chorobami wenerycznymi zarażają się tylko jacyś niedomyci budowlańcy co walą laski tirówki w podmiejskim lasku tylko tak?

a jak facet ma ładnie zapuszczony zarost i czyste paznokcie, to już nie może być nosicielem czegokolwiek ( ͡° ͜ʖ ͡°)?
  • Odpowiedz