Aktywne Wpisy

lord-nihilus +78
Kiedy redpillowy turbogrinder w końcu w peaku SMV znajdzie studentkę na utrzymanie, wierząc że teraz przeżyje swoją młodość jak rasowy oskariat.
#blackpill
#blackpill

cheture +13
zauważyłam zależność że biegacze zawsze mają ładne dłonie

Nic mnie nie śmieszy bardziej niż mężczyźni, którzy narzekają, że laski mają wysokie wymagania i straszą ich zostaniem starymi pannami. Tutaj trzeba straszyć skończeniem w małżeństwie i z dzieckiem z kimś, kto ma zero ambicji i nie odpowiada nam z wyglądu, a nie staropanieństwem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W waszym przekonaniu szczytem ambicji i marzeń kobiety jest związanie się do 30, byle się związać, z jakimś Januszem XD
Wiele kobiet nie potrzebuje już mężczyzny, a jak ma się z kimś związać, to z osobą, która spełnia jej oczekiwania
Wystarczy zobaczyć na komentarze pod filmikami dziewczyn, które mówią o swoim ideale faceta i komentarze spłakanych facetów, którzy wiedzą, że nie mają tych cech.
Golddiggerką nazwie kobietę tylko facet bez gold to dig ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zwiazki #tinder #logikaniebieskichpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Narmel
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: ... "wielu uśmiechów aż po 85 rok życia, a nawet dłużej" - życzą nie tylko producenci karmy dla kotów.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Narmel
To oni się boją samotności jak ognia dlatego próbują nastraszyć tym samym kobiety
@iEarth: bo te laski mają pewnie max 25 lat i są na fali wznoszącej jeszcze, czas pokaże jak to się będzie kształtować jak każda jedna koleżaneczka będzie w związku i dzieckiem a one same z karierą i kotem ( ͡°
” laska 30/35 + detected - oczywiście, że traktują zobacz sobie zwyczajnie na ludzi BOGATYCH I WPŁYWOWYCH jak często tam jest różnica wieku 20 lat na korzyść faceta”
Typie, ja ledwo 20 przekroczyłam XD Jesteśmy w Polsce a nie Ameryczce, zejdź na ziemię.
PS To Ty masz problem z kobietami i żadna Cię nie chce, patrząc po wpisach, wiec nie masz prawa wypowiadać się o tym, jak wygląda życie
@Femme-nie-Fatale: to na pewno masz duże pojęcie o życiu i problemach relacyjnych kobiet po 30 - oraz o preferencjach mężczyzn z dużym portfelem którzy coś sobą reprezentują, jak zapewne Twoje środowisko to studenciaki pijące browerek w krzakach, a problemy to ksero notatek do kolokwium
klasyczne, na każdą obiektywną, bezosobową krytykę
Taki obraz Twój
źródło: obrazek_1-min
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Femme-nie-Fatale:
źródło: dziewczyna-19-lat-jestem-luksusem-na-ktory-cie-nie-stac-29-lat-na-kasie-zbiera-pan-naklejki
Pobierz