Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nic mnie nie śmieszy bardziej niż mężczyźni, którzy narzekają, że laski mają wysokie wymagania i straszą ich zostaniem starymi pannami. Tutaj trzeba straszyć skończeniem w małżeństwie i z dzieckiem z kimś, kto ma zero ambicji i nie odpowiada nam z wyglądu, a nie staropanieństwem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W waszym przekonaniu szczytem ambicji i marzeń kobiety jest związanie się do 30, byle się związać, z jakimś Januszem XD
Wiele kobiet nie potrzebuje już mężczyzny, a jak ma się z kimś związać, to z osobą, która spełnia jej oczekiwania
Wystarczy zobaczyć na komentarze pod filmikami dziewczyn, które mówią o swoim ideale faceta i komentarze spłakanych facetów, którzy wiedzą, że nie mają tych cech.
Golddiggerką nazwie kobietę tylko facet bez gold to dig ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zwiazki #tinder #logikaniebieskichpaskow

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Narmel
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Femme-nie-Fatale: przede wszystkim to co oni piszą trzeba dzielić przez 3 oni potrafią trzepać nawet pod zdjęcia 60 latek a strasza kotem dużo młodsze , weź się z tego śmiej i olej
To oni się boją samotności jak ognia dlatego próbują nastraszyć tym samym kobiety
  • Odpowiedz
Podoba mi się ten wysyp użytkowniczek, które jasno i konkretnie punktują tutejsze p---------e i nieco balansują to ciągłe naskakiwanie na kobiety. Dziolchy z pokolenia Z i okolicznych, propsy.
  • Odpowiedz
Podoba mi się ten wysyp użytkowniczek, które jasno i konkretnie punktują tutejsze #!$%@? i nieco balansują to ciągłe naskakiwanie na kobiety. Dziolchy z pokolenia Z i okolicznych, propsy.

Odpowiedz

@iEarth: bo te laski mają pewnie max 25 lat i są na fali wznoszącej jeszcze, czas pokaże jak to się będzie kształtować jak każda jedna koleżaneczka będzie w związku i dzieckiem a one same z karierą i kotem ( ͡°
  • Odpowiedz
@Dietetyq:
” laska 30/35 + detected - oczywiście, że traktują zobacz sobie zwyczajnie na ludzi BOGATYCH I WPŁYWOWYCH jak często tam jest różnica wieku 20 lat na korzyść faceta”
Typie, ja ledwo 20 przekroczyłam XD Jesteśmy w Polsce a nie Ameryczce, zejdź na ziemię.
PS To Ty masz problem z kobietami i żadna Cię nie chce, patrząc po wpisach, wiec nie masz prawa wypowiadać się o tym, jak wygląda życie
  • Odpowiedz
Typie, ja ledwo 20 przekroczyłam XD

@Femme-nie-Fatale: to na pewno masz duże pojęcie o życiu i problemach relacyjnych kobiet po 30 - oraz o preferencjach mężczyzn z dużym portfelem którzy coś sobą reprezentują, jak zapewne Twoje środowisko to studenciaki pijące browerek w krzakach, a problemy to ksero notatek do kolokwium

To Ty masz problem z kobietami i żadna Cię nie chce, patrząc po wpisach

klasyczne, na każdą obiektywną, bezosobową krytykę
  • Odpowiedz