Aktywne Wpisy
PanZbigniew +1596
Update do tego wpisu
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem, że zostanę z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciłem z desperacji to okazało się, że otrzymałem naprawdę dziesiątki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem, że zostanę z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciłem z desperacji to okazało się, że otrzymałem naprawdę dziesiątki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach

adisoniusz +331
Bezrobocie dzien 2, godzina 8:39:
- zawiozlem różowego do pracy
- wyszedlem z psem
-ściągnąłem i poskładałem pranie
-wstawiłem nowe pranie
-opróżniłem zmywarke
- zawiozlem różowego do pracy
- wyszedlem z psem
-ściągnąłem i poskładałem pranie
-wstawiłem nowe pranie
-opróżniłem zmywarke

źródło: 733bffea8f742be08fa1050fc77adc7c65df172b9868dc47ea27e54adbce441b,w800
PobierzA to kłamstwo akurat bo po kilku latach mieszkania można wykupić po
@matka_boska_w_klapie Mem jest o lokalach socjalnych. Lokali socjalnych nie można wykupić. Pomyliło ci się z komunalnymi, które można wykupić, jeśli gmina się zgodzi, i można wykupić z upustem, którego wysokość zależy od wielu czynników.
@Szczurek_Trzpiotek: Dom w którym mieszkasz to pasywo a nie aktywo.
@Szczurek_Trzpiotek: może lepiej. może zajmie to pokolenie albo dwa aby załapać, że nie każdy się musi rozmnażać.
aż gminy znowu, jak kiedyś, uznają, że potrzebują kasy i lepiej opylić mieszkania komunalne za 10% wartości długoletnim mieszkańcom, niż je utrzymywać.
@Szczurek_Trzpiotek: Nie jeżeli nie przynoszą korzyści majątkowych. Jeżeli byś je wynajmował były by to aktywa, jeżeli w nich mieszkasz to są to pasywa.
@matka_boska_w_klapie: Zrodlo prawne tej bzdury needed. Od razu uprzedzam, ze artykul na onecie to nie jest zrodlo.
@Szczurek_Trzpiotek: podstawowym warunkiem do skorzystania z jakiegokolwiek programu socjalnego powinna być obowiązkowa sterylizacja
@Szczurek_Trzpiotek: ziom, to jest tylko śmieszny obrazek, calm your tits XD