Aktywne Wpisy

proweniencja +312

"broniłbym tego państwa gdyby było warte bronienia" to ogromny cope który ciagle przewija się na wykopie
mieszkałem w kilku krajach i Polska jest najlepszym z nich
-jest bezpieczna
-jest mnóstwo uczelni na które łatwo się dostać
-pkb z--------a jak p------e
mieszkałem w kilku krajach i Polska jest najlepszym z nich
-jest bezpieczna
-jest mnóstwo uczelni na które łatwo się dostać
-pkb z--------a jak p------e

źródło: 733bffea8f742be08fa1050fc77adc7c65df172b9868dc47ea27e54adbce441b,w800
Pobierz@dran2: nie powinieneś mieć innego domu/mieszkania niż to w którym sam mieszkasz, inaczej powstaje taka chora patologia nieruchomościowa jakiej świadkami jesteśmy od kilku lat...
@Szczurek_Trzpiotek: oho uwaga socjalista na wykopie... nowe nie znałem. Powiedz czy też byś tak pieprzył jakbyś ty z---------ł ciężko na mieszkanie a ktoś by je dostał za darmo. Wiem, że sobie nie możesz tego wyobrazić ale chociaż spróbuj pomyśleć o jakiejś rzeczy której nie lubisz robić i pomyśl, że musisz ją robić 8h dziennie przez
@justBrowsin: I innych butów niż te w których w których chodzisz, a żebyś nie chodził za dużo to limit kaloryczny jeszcze wprowadźmy xD
@Szczurek_Trzpiotek: a czy jest kryzys supersamochodów marki Ferrari? Bo wiesz, dużo młodych ludzi nie ma Ferrari a tak trudno jest "iść na swoje" Ferrari. Wiesz, że aby żyć nie musisz być właścicielem ziemskim? Nie musisz posiadać apartamentu nad morzem. Możesz wynajmować pokój, możesz mieszkać w zamian
@Szczurek_Trzpiotek: @Adruns @LukasUK Wystarczy zadać sobie pytanie czemu te osoby są ubogie i czemu znajdują się na ulicy? Czyżby przez a-----l? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak to jest możliwe, że 2 osoby zarabiające minimalną nie są w stanie wynająć mieszkania na wolnym rynku?
@Wolfers hmm no jest możliwe ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale jeśliby nawet tak było, to tak czy siak mem byłby szkodliwy, bo powielałby bardzo