mirko_anonim
✨ Obserwuj #mirkoanonim
Mam 32 lata i stalem sie jednym z wielu mezczyzn nienawidzacych wlasnego zycia.
Od 3 lat mieszkam z dziewczyna, niby nam sie uklada, szeregowiec pod miastem, jakos idzie ale mam juz dosc. Wolalem zyc w moim jednopokojowym mieszkaniu, przynajmniej bylem wolny i nikt nie ryl mi bani o byle gowno. Chodzilem na treningi, gralem na konsoli. Teraz nawet nie moge we wlasnym domu zwalic konia. Non stop spedzanie czasu razem i szantaze.

Mieszkanie mozemy wypowiedziec za rok, do tego czasu musze z nia byc i udawac, ze jest ok. Mysl o nastepnym szukaniu mieszkania nie jest zachecajaca, ale chyba musze przez to przejsc.

Mam dosyc zwiazkow, pojde nawet na pokoj mieszkac byle znow byc wolnym.
#zwiazki #logikaniebieskichpaskow

─────────────────────

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Narmel
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

14
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
WolvvloW
@mirko_anonim to nie udawaj, zerwij od razu
47
jalop
@mirko_anonim Szantaże to się dopiero zaczną (✌ ゚ ∀ ゚)☞
34
Zabojcza_Rozowa
@mirko_anonim

Nie wierzę - kolejny wpis faceta wylewającego żale na swoją kobietę którą sam wybrał. Ale nie zrobi nic żeby coś zmienić. Po co, lepiej się splakac na wykop.
Smutne.
15
PfefferWerfer
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
8
OlekAleksander
OlekAleksander
Teraz nawet nie moge we wlasnym domu zwalic konia.

@mirko_anonim: Amator w dłuższych związkach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
4
smutny_czlowiek
@mirko_anonim stary. Nie masz dzieci ani ślubu. Zrywaj. A jeśli nie chcesz zerwać to idźcie na terapie dla par. Może przynajmniej uda się wypracować cokolwiek żeby było znośnie przez ten rok:p
4
dobre_ziajty
@smutny_czlowiek na żadną terapię nie idź. Bo stracisz kasę i czas a i tak zerwiesz. Od razu stamtąd spadaj
4
Zabojcza_Rozowa
@PfefferWerfer ta, tylko jak baba pisze takie rzeczy na wykop to zaraz się odpalacie z tekstami, że łobuz kocha najbardziej więc nie wiem o czym ty piszesz XD poza tym widzę o wiele mniej takich wpisów ze strony kobiet w ostatnim czasie, czego nie można powiedzieć w wiecznie poszkodowanych wykopkach. Lepiej robić płaku płaku niż wziąć swoje życie w garść. Nic mnie tak nie brzydzi niż brak lojalności w stosunku do
3
Maly_Jasio

@mirko_anonim: A w ogóle śpicie w jednym łóżku?
2
pawel89uri
pawel89uri
@Zabojcza_Rozowa @Zabojcza_Rozowa

@mirko_anonim

Nie wierzę - kolejny wpis faceta wylewającego żale na swoją kobietę którą sam wybrał. Ale nie zrobi nic żeby coś zmienić. Po co, lepiej się splakac
2
pawel89uri
pawel89uri
2
pawel89uri
pawel89uri
@Zabojcza_Rozowa
Łał dotknięcie byle jakiej pierwszej lepszej baby to taki rarytas.
2
czescmampytanie

@mirko_anonim: a jak spróbujesz to co sie stanie?
1
s.....y
Mam dosyc zwiazkow, pojde nawet na pokoj mieszkac byle znow byc wolnym.

@mirko_anonim: nie kazdemu zwiazki sa pisane
1
Linnior88
@mirko_anonim: powiedz jej że walenie konia jest dla ciebie ważne
A tak serio dorośli ludzie a nie potrafią się dogadać , z każdej kryzysowej sytuacji da się wyjść tylko trzeba chcieć , macie mentalność małych dzieci co jak im się zabierze lizaczka to będą płakać , przeraża mnie jak ludzie stracili umiejętność pojscia z kimś na ugodę , własną dumą ważniejsza
1
pawel89uri
pawel89uri
1
Kotdog
Kotdog
@mirko_anonim: żebyś tylko przez ten rok nie zaciążył to będzie dobrze. Trochę nie bardzo tak mieszkać razem, bo przyzwyczajasz się do takiej sytuacji, i mimo,że źle to może być tak,że jak już będzie można wypowiedzieć mieszkanie to będziesz w tym tkwić. Jeśli jest jakakolwiek opcja żeby to skończyć wcześniej to tak zrób.
0
Zabojcza_Rozowa
@pawel89uri xDDDD biedni pokrzywdzeni smalce, nie mający żadnego wyboru, nawet mi was nie żal przegrywy XD
0
pawel89uri
pawel89uri
@Zabojcza_Rozowa
No tak faceci brakiem wymagań doprowadzili do wraku wyboru.
Tylko czym nazywasz przegryw, bo obecnie najgorsze przegrywy to ci w związkach.
Twój facet też będąc, tobą jest przegryw bo jedynie spełnia twoje wymagania noe mając żadnych własnych.
0
Zabojcza_Rozowa
@pawel89uri xDDDD idz walić konia i płakać przegrywie XD
0