Aktywne Wpisy

majnazwyczajna +53
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Janusz_Lubikwasa +80
#wroclaw
Pozdrawiam kierowców, ja dzisiaj auto zostawiłem w domu.
Byle 10cm śniegu spadło, a miasto sparaliżowane. Drogi nieodśnieżone, to kierowcy jadą 20 km/h i tworza się kilometrowe korki.
Ale wydajmy kolejne 10 mln zł na Śląsk, bo przecież gdybyśmy zrobili to na utrzymanie miasta to byłoby to trwonienie pieniędzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pozdrawiam kierowców, ja dzisiaj auto zostawiłem w domu.
Byle 10cm śniegu spadło, a miasto sparaliżowane. Drogi nieodśnieżone, to kierowcy jadą 20 km/h i tworza się kilometrowe korki.
Ale wydajmy kolejne 10 mln zł na Śląsk, bo przecież gdybyśmy zrobili to na utrzymanie miasta to byłoby to trwonienie pieniędzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

źródło: uid_2a818f03fc4b42ffa73f938846f1dbff_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_678_aryna-sabalenka-fot-getty-images
PobierzAryna...
na plus:
- poczucie humoru
- ciekawsze wywiady niż 90% nudnych tenisistek
na minus:
- wycie w
Tak byś mógł wszystko usprawiedliwić, "bo jak nie to jej rodzinę wsadzi do więzienia".
Sabalenka, która jak już wspomniano wyżej mieszka w Miami, najpierw przez półtora roku kluczyła wokół tego tematu becząc w mediach, że jest prześladowana, jeżdżąc sobie przy okazji na treningi do Rosji (https://przegladsportowy.onet.pl/tenis/rywalka-swiatek-zaskoczyla-w-sprawie-wojny-nie-wspomniala-o-treningach-w-rosji/k13p0qh). Później jak ją przycisnęli na zdaje się US Open zeszłorocznym, to zwiała z konferencji i przyszła następnego dnia z oświadczeniem, że jednak nie popiera