Aktywne Wpisy

Może i zdjęcie ujowe, ale facet ma ostatnio ciężkie dni - najpierw ból zęba a teraz ból pleców - więc mimo, że jeszcze poprzedni post przysięgałam sobie, że już więcej gołąbków robić nie będę to właśnie spędziłam ponad dwie godziny w kuchni, żeby polepszyć mu troszkę humor.
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
źródło: temp_file6492368896172123589
Pobierz
EwMaj +3
Ej, wy tak serio uważacie, że z Hokejorza i księgowej coś będzie? Przecież on jest totalnie nią niezainteresowany. Ich relacja jest tak powierzchowna i pusta, rozmowy tak nieistotne jak rozmowy z ziomkiem z Żabki, który wszystkich pyta "jak leci wariacie". To nie kwestia tego, że on się boi za rękę ją złapać. On nie chce. Czuje do tej dziewczyny taki sam pociąg jak rudy chomik Adam do Asi z 4 sezonu. Już

Potrafisz
@voldi: no i spoko, jak mi na to miejsce obniżą dochodowy o 2% i pozwolą kataster wrzucić w koszt (do PODATKU zdrowotnego też) to nie wyjdę na tym źle
@voldi: no i co stracili? Dostają spadek w pełnej wartości, szacują czy inch
A co powiecie na progresywny kataster wyliczany
Fibonacci zaczynający się od 0, 1. n to ilość nieruchomości mieszkalnych od 1. x to jakiś bazowy poziom, na
@voldi: To prawda, że ceny najmu wtedy pójdą w górę, ale ceny mieszkań powinny pójść nieznacznie w dół, bo nie będzie się już tak bardzo opłacało kupowanie mieszkania tylko po to, żeby ulokować kapitał w czymś co rośnie. Całkiem spora część
@Kamil___: W co przeciętni ludzie mają inwestować jak nie w nieruchy?
Ja interesuję się ekonomią, zjadłem zęby na kryptowalutach, inwestowałem w akcje, ETFy, REITy, a ROI mam tylko trochę większe niż gdybym wszystko ładował w nieruchomości. Różnica jest taka, że na
@mickpl: spokojnie, nasi "rentierzy" znajdą 10 dziur już na etapie projektu xD projekt powinien się zaczynać od zakazu zakupu mieszkań przez osoby prawne ( ͡° ͜ʖ ͡°) a nie że narobisz 10 spółeczek żeby to omijać etc. weszły jakiś czas temu te zaostrzenia z podatkiem od flipów, miało to jakiś wpływ na rynek? absolutnie żaden