Wpis z mikrobloga

@Linnior88: co ty gadasz, dopiero 34 to nie starość, martwić się może zaczynać jak skończy 37 i będzie nadal sam.
Tak sobie można mówić do samej śmierci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Linnior88 Chłop piszę o braku jakichkolwiek interakcji z dziewczyną a ty mu mówisz że jeszcze ma czas na związek, przecież między tym a tym to przepaść, 15 lat chłop nie miał kontaktu z płcią przeciwną xd
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Ale nie miałeś żadnych relacji - nawet koleżeńskich? Na stopie koleżeńskiej jest dużo łatwiej zagadać. Ale ja i tak zawsze kończyłem we friendzonie.

W końcu się poddałem, każde odrzucenie bolało zbyt mocno... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
Teraz jest już chyba na to za późno bo jedynce co mi zostaje to samotne madki które szukają sponsora.

@mirko_anonim: nie jest za późno, ale szanse są małe. Musisz zacząć działać. Może żeby oswoić się z dziewczynami wejdź w platoniczny układ sponsorowany. Taki gdzie byś płacił lasce za spotkania na kawę, kolację, czy wyjście razem do teatru.
  • Odpowiedz
oni próbowali. A ja nic

@mirko_anonim: cytując klasyka: i tak nic by to nie dało, nic by to nie dało x7... Też tak czasem rozkminiam że mogłem spróbować z jakąś koleżanką X, Y czy Z. Przechodzi jak pózniej widzę z jakim kolesiem się hajtnęły. Zwykle kilka poziomów wyżej ode mnie (i od niej zresztą też). Hipergamia jest gigantyczna obecnie. Jak nie jesteś bardzo przystojny to masz szanse jedynie na jakieś
  • Odpowiedz
@Tata_Kasi: Nie wiem, możliwe. Osobiście czułbym się strasznie cringowo w takiej sytuacji.. jak ostatni przegryw. Jak OP chce małymi kroczkami to bym mu polecił bardziej masaż żeby się oswoić z tematem a później "prawilny" sponsoring z peklowaniem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz