Aktywne Wpisy

Simpleco +85
29 022,85 - 21,10 = 29 001,75
W ramach przygotowań do maratonu start w półmaratonie. Z ciekawości pobiegłem na czas przewidywany przez Garmin. Wydawał mi się z kosmosu. Byłem ciekawy kiedy się poddam. No ale się nie poddałem. Garminek nie kłamał. Po półtora roku biegania na moim drugim półmaratonie przekraczam granice 1:30
Waga 89
Wzost 191
W ramach przygotowań do maratonu start w półmaratonie. Z ciekawości pobiegłem na czas przewidywany przez Garmin. Wydawał mi się z kosmosu. Byłem ciekawy kiedy się poddam. No ale się nie poddałem. Garminek nie kłamał. Po półtora roku biegania na moim drugim półmaratonie przekraczam granice 1:30
Waga 89
Wzost 191
źródło: 1000089591
Pobierz
JanTadeusz +1
#motoryzacja #samochody #zabawki
Dobra potrzebuje debaty. Mam 50/100 kafli do zbycia na zabawkę. Najlepiej auto. Ktoś ma jakiś pomysł w tych kategoriach?
Może T-Roc R może Type-R moze Focus ST albo stary RS? Najlepiej to wziąć caymana ale boje się awaryjnosci.
Macie jakieś pomysły?
Dobra potrzebuje debaty. Mam 50/100 kafli do zbycia na zabawkę. Najlepiej auto. Ktoś ma jakiś pomysł w tych kategoriach?
Może T-Roc R może Type-R moze Focus ST albo stary RS? Najlepiej to wziąć caymana ale boje się awaryjnosci.
Macie jakieś pomysły?

Widzę czasami wpisy facetów, którzy mają 30 lat i z własnego wyboru nie chcą wchodzić w związki.
Wiem, że jesteście teraz wolni i szczęśliwi. Nie macie większych problemów. Możecie skupić się na sobie i przyjemnościach.
Skąd wiem?
Byłem w tym samym miejscu. Przez kilka lat odkładałem myśli o zbudowaniu czegoś poważnego. Codziennie przesiadywałem na Tinderze i umawiałem kolejne randki.
Musicie jednak pamiętać, że pociąg nie będzie czekał w nieskończoność. Wszystkie młode dziewczyny są szybko zajmowane. Za jakiś czas do wyboru będziecie mieli już tylko laski po ścianie, które kalkulują i szukają stabilizacji.
Przemyślcie to.
#niebieskiepaski #zwiazki #tinder
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: a niech to. Co my teraz wszyscy poczniemy?
Jak byłem młody, to nie miałem żadnej do wyboru, teraz mam tylko takie jak z cytatu, więc wolę być sam.
@mirko_anonim: cope, większość MGTOW wcale nie ma wyboru, a już szczególnie nie ci na wykopie
post sponsorowany przez Stworzyszenie P0lek
@mirko_anonim: a tu właśnie fragment od jednego z tych "wolnych i szczęśliwych" facetów.
źródło: mstow
Pobierz@mirko_anonim: Nikogo takiego nie znam, wszystkich samotnych chłopów, których znam, każdy chce być w związku, tylko nie mają z kim go stworzyć. Bo laski wolą skakać po bolcach w ons/fwb, i/lub robić pseudo karierę.
A o dzieciach i rodzinie myślą gdy mają 35 lat, zdają sobie sprawę, iż ta cała kariera w korpo to była fatamorgana, bo
Wszyscy dobrze wiemy co znaczą związki i jacy są ludzie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
Chyba jednak mechanizm obronny przed rzeczywistością zaczyna się uruchamiać skoro posunąłeś się do tego żałosnego pasywno agresywnego ataku :)
Ten atak nie był atakiem. Pobądź w związku i zobaczysz czy to jest takie fajne, piękne i