Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Widzę czasami wpisy facetów, którzy mają 30 lat i z własnego wyboru nie chcą wchodzić w związki.

Wiem, że jesteście teraz wolni i szczęśliwi. Nie macie większych problemów. Możecie skupić się na sobie i przyjemnościach.

Skąd wiem?

Byłem w tym samym miejscu. Przez kilka lat odkładałem myśli o zbudowaniu czegoś poważnego. Codziennie przesiadywałem na Tinderze i umawiałem kolejne randki.

Musicie jednak pamiętać, że pociąg nie będzie czekał w nieskończoność. Wszystkie młode dziewczyny są szybko zajmowane. Za jakiś czas do wyboru będziecie mieli już tylko laski po ścianie, które kalkulują i szukają stabilizacji.

Przemyślcie to.

#niebieskiepaski #zwiazki #tinder

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Musicie jednak pamiętać, że pociąg nie będzie czekał w nieskończoność. Wszystkie młode dziewczyny są szybko zajmowane. Za jakiś czas do wyboru będziecie mieli już tylko laski po ścianie, które kalkulują i szukają stabilizacji.

@mirko_anonim: a niech to. Co my teraz wszyscy poczniemy?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): No i co? Ja do 20 roku życia nie myślałem o tym aby mieć dziewczynę, niestety mój kryzys i bycie zagubionym w dorosłości wykorzystała rodzina każąc mi sobie kogoś szukać. Przez co od 20 roku życia do 25 to był mój najgorszy czas w życiu, ponieważ nieudolnie szukałem sobie dziewczyny skazując się na pośmiewisko. Całe szczęście po 25 roku życia jak poszedłem do pracy - tak z czasem
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
Anonim (nie OP):

Za jakiś czas do wyboru będziecie mieli już tylko laski po ścianie, które kalkulują i szukają stabilizacji

Jak byłem młody, to nie miałem żadnej do wyboru, teraz mam tylko takie jak z cytatu, więc wolę być sam.
  • Odpowiedz
Widzę czasami wpisy facetów, którzy mają 30 lat i z własnego wyboru nie chcą wchodzić w związki.

@mirko_anonim: cope, większość MGTOW wcale nie ma wyboru, a już szczególnie nie ci na wykopie

post sponsorowany przez Stworzyszenie P0lek
  • Odpowiedz
I tak jako 33-latek mam całkowicie je w nosie :) a jak jest ich jeszcze mniej oraz wychodzą za mąż - tak jeszcze bardziej się cieszę :) mogę być dzięki temu jeszcze bardziej wolny niż jestem :)

@mirko_anonim: a tu właśnie fragment od jednego z tych "wolnych i szczęśliwych" facetów.
czescmampytanie - >I tak jako 33-latek mam całkowicie je w nosie :) a jak jest ich je...

źródło: mstow

Pobierz
  • Odpowiedz
którzy mają 30 lat i z własnego wyboru nie chcą wchodzić w związki.

@mirko_anonim: Nikogo takiego nie znam, wszystkich samotnych chłopów, których znam, każdy chce być w związku, tylko nie mają z kim go stworzyć. Bo laski wolą skakać po bolcach w ons/fwb, i/lub robić pseudo karierę.
A o dzieciach i rodzinie myślą gdy mają 35 lat, zdają sobie sprawę, iż ta cała kariera w korpo to była fatamorgana, bo
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ale nie musisz przede mną udawać i wypierać, bo takich spamerów ":)" jak ty widziałem już dziesiątki i wszędzie schemat był ten sam. Z byciem szczęśliwym jest jak z byciem inteligentnym, nikt mądry nie musi udowadniać że taki jest.

ale wpierw musisz być chciany przez dziewczyny aby się przekonać :)

Chyba jednak mechanizm obronny przed rzeczywistością zaczyna się uruchamiać skoro posunąłeś się do tego żałosnego pasywno agresywnego ataku :)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: od niedawna zostałem singlem, wiekowo pasuję idealnie. Nie rozumiem tego gadania tak szczerze. Ludziom kończą się związki w każdym wieku, niektórzy z przyczyn niezależnych zostają sami i w gruncie rzeczy zawsze jest ktoś do poznania. Ideału nie znajdziesz nigdy, niezależnie od wieku. Takie szukanie kogoś na siłę w moim wypadku nigdy sie nie sprawdzało i w związku kończyłem zawsze wtedy, kiedy zupełnie o tym nie myślałem, a priorytetyzowałem zajmowanie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @czescmampytanie: na siłę udowadniał nie będę :) teorie spiskowe oraz brak zaufania są teraz tak w modzie jak nigdy :) dlatego ja nie zamierzam przekonywać bo wiem, że przegram z kretesem :) już wielu osobom próbowałem przemówić do rozsądku, ale każdy swoje :) oki, nie przeszkadza mi to :)

Ten atak nie był atakiem. Pobądź w związku i zobaczysz czy to jest takie fajne, piękne i
  • Odpowiedz