Aktywne Wpisy

potatowitheyes +528
#ksiazki #lost #seriale
Jak zaczynałem oglądać Zagubionych miałem jakieś 16-17 lat. Najbardziej lubiłem Sawyera. Imponował mi, był taki nieokrzesany, pewny siebie, groźny. No i kleiła się do niego Kate ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I w pewnym odcinku widzę, że ten twardziel siedzi i czyta książkę. Bardzo mi to nie pasowało do tego bohatera, ale równocześnie wzbudziło moją ciekawość. Odpisałem tytuł "Of Mice and Men" i po
Jak zaczynałem oglądać Zagubionych miałem jakieś 16-17 lat. Najbardziej lubiłem Sawyera. Imponował mi, był taki nieokrzesany, pewny siebie, groźny. No i kleiła się do niego Kate ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I w pewnym odcinku widzę, że ten twardziel siedzi i czyta książkę. Bardzo mi to nie pasowało do tego bohatera, ale równocześnie wzbudziło moją ciekawość. Odpisałem tytuł "Of Mice and Men" i po
źródło: temp_file5318363928603714057
Pobierz
orange3443 +29
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#gielda #gospodarka #polska
źródło: obraz_2024-01-17_095246151
Pobierz@BurzaGrzybStrusJaja To byłaby ciekawa prawidłowość. Tylko te programy pro-mieszkalnicze to nie jest specyfika przedkryzysowa. Były przed nim, były po nim. Ale na pewno rynek mieszkaniowy jest mocno rozgrzany tak jak był w okolicach 2008.
@Okcydent: kiedy jeszcze były wprowadzane tak szerokie dopłaty do kredytów mieszkaniowych?
- Rodzina na swoim to 2006 - 2012
- Mieszkanie dla młodych 2013-2018
- Mieszkanie plus (tutaj nawet państwo się wzięło za budowanie)
Oprócz tego było wykupywanie mieszkań za ułamek wartości.
@Mannequeen: Nie mam aż takiej wiedzy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Natomiast akcjonariusze Orlenu już doświadczyli skutków przejmowania władzy. Podobnie musieli się czuć ci z akcjami KGHM-u
@Okcydent: to nie są programy doplaty do kredytów