Aktywne Wpisy

Viarus_ +197
Od grudnia mam nową stawkę w #pracbaza po podwyżce, o którą zabiegałem od kilku miesięcy. Ponieważ w tym miesiącu mam wypłatę bez premii to się chociaż cieszyłem że dostanę trochę więcej siana przed świętami. I co? I g---o, zapomniałem że przecież jest II próg, więc w nagrodę że się staram i podnoszę swoje kompetencje, za co dostaję w pracy uznanie w formie podwyżki to kapitan państwo mi zabiera jeszcze więcej.

Lolenson1888 +553
Ten wpis jest najlepszym dowodem na to, że korpo to już nie praca, tylko przedszkole dla 30-letnich kobiet ( ͡º ͜ʖ͡º)
#pracbaza #korposwiat #heheszki
#pracbaza #korposwiat #heheszki
źródło: 865C358C-3F07-4D80-B932-46F2D5AFB2AA
Pobierz

Bardzo boję się śmierci najbliższych mi osób, życząc im jak najdłuższego i jak najszczęśliwszego życia. Czy mógłbym teraz zbierać jakieś dane z ich życia (nagrania audio i wideo, próbki DNA), które mogłyby zostać wykorzystane w przyszłości do stworzenia ich możliwie jak najwierniejszych avatarów, na początku pewnie w formie #chatbot #bot i #vr, a potem w może bardziej zaawansowanej?
Czy mógłbym teraz stworzyć takiego avatara siebie, by bliskie osoby mogły wchodzić z nim w interakcje, kiedy nie jestem dostępny?
Oczywiście nikt nie wpadałby w paranoję czy samooszukiwanie się, wiedzielibyśmy, że to #ai, ale jednak niosące ze sobą esencję i poradę najbliższych. #pytanie #ai #sztucznainteligencja #technologia #technologie #informatyka #nauka
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: 33845183446e867eb488b26d2e91f12a
PobierzWydaje się, że taki algorytm AI powinien być karmiony:
1) treściami rozmów z Twoimi najbliższymi;
2) Zdjęciami z ich udziałem;
3) filmami z
@mirko_anonim: Esencja jest taka, że człowieka nie można skopiować, a śmierć jest częścią życia ¯\(ツ)/¯
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero