Aktywne Wpisy

Sonny86 +870
źródło: temp_file6225500220203847679
Pobierz
Sonny86 +336
źródło: temp_file3593323373229408658
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file6225500220203847679
Pobierz
źródło: temp_file3593323373229408658
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Spotykam się od jakiegoś czasu z programistą, myślę że wpada on w kanony nerda, ogromna pasja do swojej pracy, tłumaczy mi to wszystko i liczy na to że zrozumiem, w wolnych chwilach gra w gry, chodzi też na siłownie, lubi czytać książki ale oczywiście muszą być ambitne np. o psychologii (tutaj super się dogadujemy bo ja studiuję właśnie psychologię i z zaciekawieniem słucha gdy mu opowiadam i często dodaje coś od siebie, co wyczytał czy gdzieś zasłyszał), o ewolucji człowieka, czy też techniczne związane z jego pracą. Bardzo jest też zainteresowany ekonomią, inwestowaniem geopolityką. Jest mało romantyczny, momentami zadaje dziwne pytania, nie nawidzi płykich rozmów tu się dobrze dogadujemy mnie też powierzchowne rozmowy męczą. Kompletnie nie jest on typowym podrywaczem który rzuca jakąś tanimi tekstami na podryw, czy też chcę zaimponować swoimi zarobkami, samochodem czy czymkolwiek innym, jest na swój sposób uroczy, że nie traktuje mnie jak dziury w którą chce tylko włożyć.
Doskonale wiem, że też jest mną zainteresowany, bo nie jednokrotnie komplementował mój wygląd, mówił że świetnie mu się ze mną rozmawia. Problem w tym, że za nic w swiecie nie mam pojęcia jak dać mu znać, że ja też jestem nim zainteresowana i chciałabym przejśc na level wyżej, wszelki kontakt fizyczny muszę ja inicjować bo inaczej do niego nie dojdzie, pocałować też go mam pierwsza ?
#tinder #zwiazki #randkujzwykopem #rozowepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: tak
@mirko_anonim: dorosła jestes rób co chcesz, choc ta Twoja psychologia to chyba na tiktoku skrolowana
Szczerze to myślę że zawód ma mało co do rzeczy ;) można być cichym.samotnikiem będąc i śmieciarzem
Alarmować natomiast powinno cię że on mówi że czegoś "nienawidzi " ;) ludzie którzy tak akcentują niechęć do czegoś to Red flag
"Nie stara się zaimponować kasą wyglądem " bo za mało dla niego znaczysz xD gdyby przed nim stanęła hot blondyna stwarza anioła to by od razu ją zaprosił wszędzie gdzie się da i dał jakiś super prezent
Możesz
@Linnior88: a programisci to faceci ?
Facet nie jest głupi , widzi na ile z jaką sobie może pozwolić
W moim
@Linnior88: a skad możesz to wiedzieć?
Jesteś brzydka, gruba i masz bordera.
Nikt cie nie chce.
@Linnior88: i jakoś ta wartość pokazuje, że jesteś sama i ŻADEN normalny facet nie chce z toksykiem być
kup kolejnego kota do kolekcji
@mirko_anonim: Może po prostu jest specyficzny? Nie widzisz oznak nieśmiałości albo jakiegoś lekkiego autyzmu? Ile się już spotykacie? To faktycznie dziwne, że się do Ciebie nie dobiera. Może faktycznie nie rozpatruje Cię jako partnerki, skoro sam nic nie inicjuje. Miałem
@Linnior88: odblokuj priv, to dostaniesz zdjęcie mojego zaganiacza
nigdy już nie spojrzysz na moje wpisy inaczej niż z uwielbieniem