Aktywne Wpisy
miji1000 +4
#gielda czym się zajmujecie na codzien? Pisze za 2 lata mature i chciałbym się dowiedzieć w jaka najlepsza dziedzinę iść żeby zbierać kapitał na xtb? Proszę pomozcie

PeeJay +212
Julki witaminki zbierają 100k w 24h na podróż dookoła świata, a ile zbierze dobry ziomeczek w walce z rakiem? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mój przyjaciel Kuba wszedł w 2026 rok z przytupem ( ͡° ʖ̯ ͡°) 1 stycznia pojawiła mu się opuchlizna na twarzy, wylądował na SORze, gdzie wycięli mu ropień. Parę dni później podczas rutynowej kontroli dowiedział się, że to najprawdopodobniej nowotwór. Potem już było tylko gorzej, po
Mój przyjaciel Kuba wszedł w 2026 rok z przytupem ( ͡° ʖ̯ ͡°) 1 stycznia pojawiła mu się opuchlizna na twarzy, wylądował na SORze, gdzie wycięli mu ropień. Parę dni później podczas rutynowej kontroli dowiedział się, że to najprawdopodobniej nowotwór. Potem już było tylko gorzej, po
źródło: 661640094_3339329889580893_8862746305668445159_n
Pobierz

@mirko_anonim: Chyba magika, bo nie można być tak głupim. Czekać sobie możesz jeśli mieszkasz za darmo (u starych, u dziewczyny, w pokoju robotniczym, jesteś tirowcem, bezdomnym etc.) i twoją stratą jest "jedynie" ewentualna błędna diagnoza rynku nieruchomości - ale siedzieć na wynajmowanym i łudzić się że spadki będą na tyle znaczące żeby offsetować tracone na wynajmie pieniądze to jest dla mnie wyższa szkoła s----------a mickowego xD
chociaż pewnie znowu nie wezmę bo liczę, że po beka będzie obniżka skoro w Niemczech spada
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
W lutym pęknie 154k i nie mam zamiaru przestać VIVAT SPADKI!
─────────────────────
─────────────────────
@mirko_anonim: Każdy kto widział program Rodzina na Swoim z 2007, Mieszkanie dla Młodych z 2014, stopy 0% w 2020, BK2% w 2023, zapowiedzi BK0% w 2024. Politycy od zawsze rozdawali programy i przez ostatnie 6 lat jak nakręcała się spirala inwestowania w nieruchy to widać było regularne wzrosty, trzeba było wsiąść do wagonika najpóźniej gdy rozdawali BK2% przez ostatnie 6
─────────────────