✨️ Obserwuj #mirkoanonim Jak znaleźć chłopaka na studiach? Szczególnie studiując na kierunku zdominowanym przez mężczyzn. Wstydzę sie zainicjować coś więcej bo boje sie odrzucenia i wyśmiania. Chlopakow traktuje jak ,,ziomków”, nie umiem flirtować. Koledzy w liceum czesto mi mówili ze zachowuje sie jak chłopczyca i ze powinnam zachowywać sie bardziej kobieco. #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
@mirko_anonim wielu lubi takie chlopczyce w stylu Avril Lavigne albo Milagros ze zbuntowanego aniola :p ja bym radzil byc soba ale bardziej "przystepna"
@mirko_anonim nie musisz nic zmieniać w zachowaniu, badz soba, tylko zacznij się nosić jak kobieca kobieta,makeup,dekolt itp i prędzej czy później przynęta chwyci
@mirko_anonim: koniecznie popytaj kolegów i niech wymyślą ci nową osobowość, którą będziesz mogła przyjąć. Tylko zrób to na dość dużej grupie, żebyś pasowała jak największej liczbie kolesi i uwzględniła wymagania co najmniej 60% roku. Gwarancja sukcesu ( ͡°͜ʖ͡°)
Jakim cudem materiał wybuchowy rozdupcył szynę a praktycznie nie ruszył podkładu nie mówiąc o zrobieniu jakiegoś małego chociaż krateru w kamykach pod spodem?
Jak znaleźć chłopaka na studiach? Szczególnie studiując na kierunku zdominowanym przez mężczyzn.
Wstydzę sie zainicjować coś więcej bo boje sie odrzucenia i wyśmiania. Chlopakow traktuje jak ,,ziomków”, nie umiem flirtować.
Koledzy w liceum czesto mi mówili ze zachowuje sie jak chłopczyca i ze powinnam zachowywać sie bardziej kobieco.
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: koniecznie popytaj kolegów i niech wymyślą ci nową osobowość, którą będziesz mogła przyjąć. Tylko zrób to na dość dużej grupie, żebyś pasowała jak największej liczbie kolesi i uwzględniła wymagania co najmniej 60% roku. Gwarancja sukcesu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero