Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak przestać obawiać się zdrady chłopaka?

Ja po prostu nie potrafię uwierzyc, ze są mężczyźni, którzy nie zdradzają. Biorąc pod uwagę, ze maja duzo wyższe libido od kobiet i podoba im się więcej kobiet niż mężczyźni kobietom. Po latach związku, gdy wszystko robi się nudniejsze, dlaczego mogliby nie zdradzić, jakby nadarzyła się okazja? Albo zostawić swoją dziewczynę dla ładniejszej.

#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #milosc

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 14
@mirko_anonim: jak chłop ma dobry obiad w domu, to nie szuka na mieście. A przynajmniej taki, co na poważnie bierze związek. A mężczyznom zależy, musisz się bardzo postarać, żeby przestało.
Dbaj o swojego, to nie będziesz się martwiła okazjami na mieście. A jak nie ufasz, to dlaczego jesteś w związku? Zaufanie to jeden z filarów wspólnego życia
  • Odpowiedz
Ja po prostu nie potrafię uwierzyc, ze są mężczyźni, którzy nie zdradzają.

@mirko_anonim: są są, o to się nie martw tylko że baby nazywają takich nudziarzami i koleżanki będą mówić żebyś od takiego odeszła ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim powiedzieć „tak” a nie się czaicie jak dzieci w przedszkolu.

Nie zgrywaj niedostępnej, wycofanej. Bądź dla niego a on będzie dla Ciebie.
Chyba żeś sobie wybrała hooya i bad boya, to nie płacz teraz
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
Anonim (nie OP): @Pandillero
"są są, o to się nie martw tylko że baby nazywają takich nudziarzami i koleżanki będą mówić żebyś od takiego odeszła ( ͡º ͜ʖ͡º)"

o to to - mój dobry kumpel, człowiek-ostoja, mega inteligentny, zaradny i do wskroś wierny i do tego przystojny miał kobietę. jej koleżaneczki z biura były tak zazdrosne że jej się tak trafiło że przekabaciły ją i wpoiły w jej pusty
  • Odpowiedz
Powiedziałabym nawet, że częściej tacy grzeczni średniacy skrywają swoją drugą naturę.

@Femme-nie-Fatale: Czyli prawdziwym ułożonym grzecznym gościem nie można być, istnieją tylko patusy albo kryptopatusy tak? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Dla mnie moja pani jest najpiękniejsza na świecie. I nigdy bym jej nie zdradził - dużo jej zawdzięczam. Ale fakt faktem, jesteśmy ze sobą już bardzo długo, bo od 15 roku życia, a obecnie mam już 30. Grunt to dobra komunikacja w związku no i bliskość, też cielesna. I nie mówię tu tylko o jednym - przytulaj go często, głaszcz po głowie, tak, żeby czuł, że jest kochany.
  • Odpowiedz