Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy powinienem domagac sie od dziewczyny zeby usunela z instagrama i facebooka stare posty na ktorych ma zdjecia ze swoim bylym? Nie sa to pocalunki ani jakies romantyczne zdjecia, ale takie na ktorych jest np. on i ona pozujac do zdjecia. Nie rozmawialem z nia jeszcze o tym ale mi to przeszkadza. Fakt, posty sa stare, sprzed paru lat, mozliwe ze o nich zapomniala, ale spotykam sie z nia od 3 miesiecy (a nie jest z tym facetem od 9 miesiecy) i troche zaczyna mnie bolec ten fakt ze jak jakis znajomy wysnajpi ja na insta czy fejsie to widzi jakies foty z bylym...

Ja np. usunalem wszystkie zdjecia z insta i fb z moja byla. Uwazam ze to jest normalne. A wy jak robicie u was?
#pytanie #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: z albumu zdjęcia też ma wywalić? Jeśli rozstali się w zgodzie, to czemu miałaby to robić? Skoro z nim była, to jest to część jej przeszłości. Wymaganie od kogoś czegoś takiego jest dla mnie niedojrzałe.
  • Odpowiedz
Czy powinienem domagac sie od dziewczyny zeby usunela z instagrama i facebooka stare posty na ktorych ma zdjecia ze swoim bylym?

@mirko_anonim: Ja mam taką teorię, że jak laska nie usuwa zdjęcia z byłym to to jeszcze tak naprawdę nie jest jej były tylko dalej obecny. Tylko oficjalny związek zdegradowała do takiego nieoficjalnego albo okazjonalnego fwb.
  • Odpowiedz