Aktywne Wpisy
DajtaPlusa +454
Siemanko Mirki, dzisiaj pokażę wam katastrofe lądową, już 7 raz mam rozwalone ogrodzenie.. Starszy człowiek, pan 75 lat skasował mi płot, uciekł z myślą że mu sie uda. Znajduje rejestrację pod słupkami i ją chowam :) Chłop wraca po godzinie szukać rejestracji tłumacząc się że jak rozwalił ogrodzenie musiał zapalić swieczke żonie,i odjechał na cmentarz, a okazało się że uciekł myśląc że rejestracja jest na miejscu zdarzenia. Zdzwoniłem na policję ,dogadałbym się

mickpl +115
Zobaczycie, że w czerwcu ujrzymy pierwszy projekt podatku katastralnego i to nagłe poruszenie nie wzięło się teraz znikąd.
Stawiam, że będzie on jednak od pierwszego mieszkania, ale ze zwolnieniem, a uderzy przede wszystkim posiadaczy 3 lub więcej mieszkań czyli mniej niż 0,5% obywateli.
Kwik będzie tu niemiłosierny.
#nieruchomosci
Stawiam, że będzie on jednak od pierwszego mieszkania, ale ze zwolnieniem, a uderzy przede wszystkim posiadaczy 3 lub więcej mieszkań czyli mniej niż 0,5% obywateli.
Kwik będzie tu niemiłosierny.
#nieruchomosci

J---ć tego kierasa, dobrze że szybko odpuściłem tą robotę, bo bym pewnie teraz miał rozwalony kręgosłup.
@MrPawlo112: @Mtsen @miszczu90 @Pawelkolega @SzalonyOgorek
@SzalonyOgorek: bo to kwestia człowieka, a nie zawodu. W fabryce smrodu lub na budowie spotkasz godnych zaufania ludzi, jak i przygłupów na stanowiskach, którzy niekoniecznie umiejętnościami wylądowali tam gdzie wylądowali i robią karierę xD
Wiedza kosztuje, a jak oczekują od Ciebie, że normalnie wykonasz wszystkie obowiązki i nie płacą nic ekstra to nie dziwię się, że Janusz nie rwie się do udzielania darmowego szkolenia, a później z-----------a ze swoją robotą, żeby nadrobić.
Wiem wiem niewiarygodne mało prawdopodobne, ale wiem że nie każdy miał zaszczyt współpracować z tak wspaniałomyślną osobą jak ja
@miszczu90: jeżeli w ten sposób widzisz edukację powszechną, to nie wiem czy w ogóle zaczynać temat xd. Bo tyle w takim zdaniu jest dziwnych i błędnych przekonań i sugestii że aż dużo wybierać od czego zacząć.
Reszta co mówisz to ok, chociaż też to kwestia gdzie i co, bo brzmi to trochę jak pretensje że nic nie jest od razu
Przecież z tymi ludźmi i nie da się k---a w wiekoszości dogadać, zero podstawowej wiedzy o świecie czy o działaniu jakiś rzeczy. Całkowite odklejenie od rzeczywistości, a potem chlip chlip panie przyszli kazali podpisać to jo podpisał a teraz raty som!
Cel edukacji jest taki, że ma cie nauczyć myślenia,
"no bo widzisz halinka, przyszedł do nas na zakład taki młody, świeżo po studiach. InŻyNiEr! I ja go w wolnej chwili spytałem, młody, co to jest (i tu pada nazwa urządzenia które od 30 lat nigdzie nie jest używane, w dodatku nazwa zniemczona tak jak waserwaga zamiast poziomica), i rozumiesz halinka że nie wiedział?! Czego oni ich teraz uczą na tych uniwersytetach
Komentarz usunięty przez autora