Aktywne Wpisy

Moseva +30
Jaką ściemę wciskasz sobie od lat?
Ja zacznę: od jutra dieta ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ja zacznę: od jutra dieta ( ͡° ʖ̯ ͡°)

EDWARD_MORDAKE +31
Wariaty, co sie wczoraj o------o, przeżyłem incepcje XD
Byłem sobie we śnie, skumalem się że to sen ale sceneria to był kościół, dużo ludzi, mówię a dla beki im powiem że to sen - ich oczy się zmieniły na czarne, każdy się na mnie zaczął gapić, creepy jak c--j, podeszła do mnie kobieta mówi "nie powinno Ciebie tutaj być" i pum nagle czerń, obudziłem się, nagle skumałem że to znowu jest sen,
Byłem sobie we śnie, skumalem się że to sen ale sceneria to był kościół, dużo ludzi, mówię a dla beki im powiem że to sen - ich oczy się zmieniły na czarne, każdy się na mnie zaczął gapić, creepy jak c--j, podeszła do mnie kobieta mówi "nie powinno Ciebie tutaj być" i pum nagle czerń, obudziłem się, nagle skumałem że to znowu jest sen,

@SzalonyOgorek: bo to kwestia człowieka, a nie zawodu. W fabryce smrodu lub na budowie spotkasz godnych zaufania ludzi, jak i przygłupów na stanowiskach, którzy niekoniecznie umiejętnościami wylądowali tam gdzie wylądowali i robią karierę xD
Wiedza kosztuje, a jak oczekują od Ciebie, że normalnie wykonasz wszystkie obowiązki i nie płacą nic ekstra to nie dziwię się, że Janusz nie rwie się do udzielania darmowego szkolenia, a później z-----------a ze swoją robotą, żeby nadrobić.
Wiem wiem niewiarygodne mało prawdopodobne, ale wiem że nie każdy miał zaszczyt współpracować z tak wspaniałomyślną osobą jak ja
"no bo widzisz halinka, przyszedł do nas na zakład taki młody, świeżo po studiach. InŻyNiEr! I ja go w wolnej chwili spytałem, młody, co to jest (i tu pada nazwa urządzenia które od 30 lat nigdzie nie jest używane, w dodatku nazwa zniemczona tak jak waserwaga zamiast poziomica), i rozumiesz halinka że nie wiedział?! Czego oni ich teraz uczą na tych uniwersytetach
Komentarz usunięty przez autora