Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 137
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 2
@ShowBiz aktualnie to mi nie chodzi o to żeby lepiej czy gorzej wyglądać, zwłaszcza, że to jest subiektywne, tylko bardziej traktuje to jako mentalne wyzwanie czy dam radę wytrzymać w takim trybie i czy uda mi się na nim dociąć się do mega niskiego bf. Nie dbam o to czy będę wyglądał lepiej czy gorzej. Osobiście jak oglądam sylwetki z ludzi z branży fitness to uważam, że sylwetki 10-12% bf są
  • Odpowiedz
@krucjan: patrzac na zdjecia wydaje mi się, że już nie ma co schodzić z masą, teraz można częściej spożywać anakondy ( ͡° ͜ʖ ͡°) a tak przy okazji, jaki wzrost?
  • Odpowiedz
@krucjan: super, ale chyba już pora przejść na nadwyżkę kaloryczną albo przynajmniej aktualne zapotrzebowanie, bo na 1,5k kcal to mięśni nie rozbudujesz a docinać to lepiej na lato :P
Teraz to pewnie ubrania z gimnazjum pasują co? :)
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@nilmerg właśnie muszę sobie pokupować coś ale jestem za biedny więc chodzę na razie w tych ciuchach co mam i wszystko wisi na mnie jak worek. To te spodnie które mam na sobie na 3 zdjęciu z kwietnia. Wcześniej je zakładałem że w ogóle nie wiązałem sznurków (widać na zdjęciu że są niezwiązane i się trzymają, a to już było miesiąc na diecie, gdzie pierwsze efekty były dość szybkie xd) i
krucjan - @nilmerg właśnie muszę sobie pokupować coś ale jestem za biedny więc chodzę...

źródło: temp_file4117874759731975208

Pobierz
  • Odpowiedz