Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 137
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@krucjan Redukcja oznacza utratę mięśni dla kogoś kto je ma. Początkujący spokojnie może dokonywać rekompozycji tylko to trzeba treningu i diety ze zdrowym deficytem. Przy 1500 kcal to rzeczywiście jedyną opcją jest wszystko stracić.

Sam w tym roku straciłem 14 kg jednoczesnie polepszając stan mięśni. Z jednej strony szacun, że zrzuciłeś ale ten poziom deficytu to mocno niezdrowy jest. Lepiej dłużej redukować ale lepiej dla zdrowia i sylwetki.
  • Odpowiedz
@krucjan: twoj przypadek jest wręcz książkowy, jeśli chodzi o warunki które pomagają w utrzymaniu diety lub ćwiczeń w dłuższym okresie czasu. Podejście na luzie, regularność i systematyczność, stopniowa zmiana złych nawyków na lepsze, w przeciwieństwie do podejśvia "wszystko albo nic" które średnio działa miesiąc
  • Odpowiedz
@krucjan: gratulacje i tak trzymać!
A napiszesz coś więcej o tej twojej diecie keto? Jak ci poszło, jak się czułeś jak zaczynałeś i jak teraz? Cały czas jesteś na keto czy miałeś przerwy? 1 posiłek i 1500kcal dziennie to kurde dosyć mało, a jeszcze jak mówisz ze ćwiczysz.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@jutroBedzieLepiej wrzucam wszystko co jem na tag #jedzzkrucjanem nie wiem co więcej za bardzo mogę powiedzieć o tym co jem, wszystko tam widać, normalnie się czułem wtedy, normalnie się czuje teraz. Trochę mnie ssie i ciągnie do podjadania ale to od deficytu a nie samej diety, na każdej innej byłoby tak samo. No i nie powiem, czasem ulegnę i podjem coś, najczęściej kilka sztuk orzeszków ziemnych, pomidora, kilka razy
  • Odpowiedz