Aktywne Wpisy
kaszaamanna +1338
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +210
źródło: 1000005415
Pobierz

Powiedz to ludziom po udarze.
Którzy nagle tracą umiejętność mówienia, rozpoznawania twarzy, czy pisania.
Matka przeczekując tantrum i dajaca małemu dziecku wsparcie w zmaganiu się z emocjami, robi najlepiej jak może. Problemem nie jest zachowanie dziecka, tylko to że inni mają z tym jakiś klopot, zamiast zająć się swoimi sprawami.
Odpowiadam ci jako matka czterolatka, która nie używa klapsów i przewagi fizycznej do wychowania.
No bo właśnie tak jest, jak u zwierząt. Katolicy mają pogląd, że człowiek jest czymś wyżej. Ale ty chyba jesteś zwykłą lewaczką, więc człowiek-zwierzę powinno być naturalne do zaakceptowania, mam rację? Włazi ci dzieciak na głowę, to dyscyplinujesz, a do tego masz całą drabinę eskalacyjną.
To, że różne obszary mózgu odpowiadają za poszczególne funkcje nijak ma się do tego co ty opisujesz xD
@zmarnowany_czas: poda ci jak mentzen pytany o to w publicznych wywiadach xD
Dokładnie, mój wpis pozwala zrozumieć dzieci.
Wynika z niego że lepiej jest zamiast siać terror emocjonalny lub krzyczeć na dziecko.. to je trzepnąć i przytulić... Jeśli oczywiście nie
Mencen jest milionerem.
Widocznie
Jasne, wytłumacz proszę, gdzie kot przechowuje informację jak reagować na ogórka? To nie jest wyuczone, tylko przekazywane w genach. A jeśli część informacji kodowana jest genetycznie, a część jest wyuczona, to gdzie jest ta jednolitość?
XD, obie rzeczy są nierozłączną częścią każdego człowieka.
Porównajmy to do pisiorów. Do pisowca możesz mówić, że rozdawnictwo jest be