Aktywne Wpisy

Atreyu +4
Czy znacie ludzi wierzących w Teorię Płaskiej Ziemi? (ew. chemtrails, chipy w szczepionkach, naziści na księżycu)
Myślałem kiedyś że takich ludzi nie ma, że to jakiś running joke
A otóż są. Poznałem gościa, facet w średnim wieku który mocno wierzył że Ziemia jest płaska, a na Antarktydzie jest lodowy mur pilnowany przez setki tysięcy żołnierzy. Główne źródła wiedzy to TikTok i ew. YouTube (filmy z żółtymi napisami).
#pytaniedoeksperta #nauka
Myślałem kiedyś że takich ludzi nie ma, że to jakiś running joke
A otóż są. Poznałem gościa, facet w średnim wieku który mocno wierzył że Ziemia jest płaska, a na Antarktydzie jest lodowy mur pilnowany przez setki tysięcy żołnierzy. Główne źródła wiedzy to TikTok i ew. YouTube (filmy z żółtymi napisami).
#pytaniedoeksperta #nauka

#sebcel weźcie zostawcie chłopa widać że już pęka, wychuśta się i czym wtedy będziecie sie różnić od julek i oskarów co was gnębili w gimbazie?

Jakie alternatywy dla Google Maps? Już kolejny raz puściła mnie takimi bokami, że straciłem cierpliwość. Do tego zmiana trasy bez pytania, jebla idzie dostać.
Pozdrawiam
mapy.cz uzywalem offline zagranicą (jednorazowo), mape mozna pobierac wojewodztwami, tez ma wyswietlanie ograniczen oraz nadaje sie tez do turystyki pieszej i rowerowej
@petrosweter: Tomtom Amigo jest za free.
Zobacz jeszcze Here wego
Ma tez opcje offline oo sciagnieciu map