Aktywne Wpisy

#jedzenie71 #wroclaw
Nie cała gastronomia zamieniła się w patologię.
Miałem ostatnio okazję zjeść jeden z najlepszych kebabów w moim źyciu. Z karkówki. Teoretycznie pół kilowy, realnie znacznie cięższy. W mięciutkiej bułce z sezamem, a nie takiej przeciętnej z selgrosa czy hambexu.
Był na tyle duży, że dla odmiany musiałem sobie pomagać sztućcami - sama gęba nie wystarczyła.
Był na tyle duży, że nie dałem rady zjeść go w całości, co rzadko mi
Nie cała gastronomia zamieniła się w patologię.
Miałem ostatnio okazję zjeść jeden z najlepszych kebabów w moim źyciu. Z karkówki. Teoretycznie pół kilowy, realnie znacznie cięższy. W mięciutkiej bułce z sezamem, a nie takiej przeciętnej z selgrosa czy hambexu.
Był na tyle duży, że dla odmiany musiałem sobie pomagać sztućcami - sama gęba nie wystarczyła.
Był na tyle duży, że nie dałem rady zjeść go w całości, co rzadko mi
źródło: IMG_20250809_185743__01
Pobierz
PodniebnyMurzyn +166

#bekazwykopkow #praca #pracbazaproblems
źródło: Screenshot_2023-12-28-12-10-43-555_com.opera.browser-edit
Pobierz@LajfIsBjutiful: Moj znajomy poszedl na kurs spawacza. Nigdy nie spawal i chcial zeby go nauczyli. Patrzyli na niego jak na debila bo sie okazalo ze wszyscy kursanci byli tam tylko i wylacznie po papier bo umieli juz wszyscy znakomicie spawac.
@pieczony_szczur_z_ogniska: a później coś zamawiasz do pospawania, a tam posmarkane tak, że sam bez pojęcia zrobiłbyś lepiej xD
@OpowiedzMiCos: Daj mi inną pracę fizyczną w której tak mocno eksploatujesz oczy, kręgosłup, ramiona, płuca, słuch oraz ryzykujesz pokaleczeniem szlifierką z którą pracujesz cały czas xD. Spawacz to przeeebana robota i mój wujo teraz 20k to wydaje na terapeutów dzięki którym może w ogóle wysiąść z auta.
@pieczony_szczur_z_ogniska: No ale nauczyli go tam w końcu spawać, czy nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Dodatkowo każdy przychodzi z byle gównem bo jesteś od wszystkiego.
Fajna robota na kilka lat, szczególnie na