Aktywne Wpisy
hyperlink +40

RenkaRenkeMyje +767
Wykop już obalał deweloperów, rządy, acta i inne gówna, może czas zrobić mocną afere, żeby rząd wziął się za ograniczenie tych zasranych kundli bez kagańców i agresywnych ras wyprowadzanych na spacery przez właścicieli często mniejszych od nich? Jak nie będziemy wywierać presji to nigdy się nic nie zmieni.
#wykop #polska #psiarze
#wykop #polska #psiarze
źródło: temp_file8443835184365025685
Pobierz

@MrSknerus: Czy właśnie nie stwierdziłeś, że nie potrafisz osiągnąć tego staniu i krytykujesz go? Ja zawsze miałem powodzenie u dziewczyn, kiedy autentycznie przestawałem się nimi interesować, bo byłem szczęśliwy
A jak mówisz, że działasz i nie ma efektów to znowu wahadło, żeby skupić się na sobie to same przyjdą i tak mamy uroborosa xD
Kto ma
@MrSknerus: Dalej nie rozumiesz. Ty nie masz "żyć" tylko ŻYĆ! Nie chodzi o wegetację, tylko czerpanie przyjemności z życia. Zamiast terapii raz w miesiącu jedz spontanicznie na city break, zjedz żabie udka, albo ogon bobra, wyjdź ze znajomymi w miasto
Mniej więcej tak sobie pomalutku żyje właśnie ale to wszystko dzieje się
Mi nie zależy, żeby być popularnym, rozchwytywanym. Nie zależy mi żeby shitpostować na Instagramie jakie mam zajebiste życie. Chciałbym jedną osobę, która mnie dostrzeże i zaakceptuje takiego, jakim jestem. Bez silenia się na zimne prysznice,
@MrSknerus: generalnie zgadzam się ze wszystkim co napisałeś, trzeba starać się żyć z dnia na dzień
@MrSknerus: Jesteś zajebistym, ciekawym gościem. Żyj po swojemu i bądź szczęśliwy, a spotkasz swój