Aktywne Wpisy
PanNieznanypl +107
#rozowypasek powiedział wczoraj, że chce dziecko z tym, że ja nie chcę, nie czuje tego żeby się babrać, wolę dalej latać po świecie, bawić się, grać w gierki i być wolnym, z tego powodu też muszę znaleźć inną bo wiem, że ta nie odpuści już to kiedyś przerabiałem.... Jak dodatkowo pomyśle, o swoich kuzynach po rozwodach, alimenty, sądy nie dziękuję nawet ślubu nie wezmę nigdy
#rozowepaski #niebieskiepaski
#rozowepaski #niebieskiepaski
o__0 +483
Link do wywiadu
W poniżej cytuję łopatologiczne wyjaśnienie:
#bekazpisu #tvpis #polityka #tvp #sejm
@paul772: nie, KSH jest niekonstytucyjny w zakresie powoływania członków zarządu do mediów publicznych - tak jasno wynika z wyroku TK. Jest za to konstytucyjny w zakresie powoływania członków zarządu do mediów publicznych.
@aarahon: Czyli napisałeś, że naszym wolno łamać prawo?
@paul772: i znowu dochodzimy do 2015 roku i późniejszych. Wtedy też na portalach typu wpolityce czy gazetapolska miałeś "mnóstwo" (cokolwiek znaczy to nieprecyzyjne określenie) opinii prawnych, że to co robi PiS jest zgodne z prawem.
@ZygmnuntIgthorn: nie, skąd, zadałem pytanie na które nie odpowiedziałeś z jakiegoś powodu.
Dobrze, że każdy prawie każdy prawnik w kraju potwierdzi, że to było zgodne z prawem, ale jedna raszpla pisowska i wychodek nam wyjaśnią, że nie, bo krrit mimo, że krrit dzięki pisiurom nie ma jak kogolwiek wybrać
Komentarz usunięty przez moderatora
@zjadlbym_kebaba:mhm - dobrze, że prawie każdy uważa, że piszesz głupotki: link
Napisz proszę i idę zaraz złożyć zawiadomienie do prokuratury o szpiegostwo
Oho, widzę że nakłady na propagandę wzrosły.
Sytuacja wygląda tak, że istniejący jeszcze chwilę temu zarząd był powołany w sposób niekonstytucyjny. Jednocześnie TVP wprost łamało założenia odnoszące się co do mediów państwowych i nawet politycy PiS mają tego świadomość.
Jednak obecnie nie było żadnego legalnego sposobu na jego zmianę. Mieli do wyboru:
1. Przerwanie działania nielegalnego zarządu (wybranego niezgodnie z konstytucją + działającego niezgodnie z założeniami mediów publicznych) w sposób NIELEGALNY, bo sprzeczny z konstytucją (bez
@Towarzysz_Pawulon: Karina Bosak
https://resetobywatelski.pl/partnerzy-i-sojusznicy-ordo-iuris-dostali-188-mln-dolarow-od-kremla/
Sprawdziłem sobie z ciekawości co na lewackim reddicie na ten temat piszą i raczej nie są tak optymistyczni ¯_(ツ)_/¯
@aarahon: xD
Próbujesz imputować mi tezy, które nijak mają się do tego co napisałem i masz czelność pisać coś o
@ZygmnuntIgthorn: jakie tezy próbowałem Ci imputować? xD
@ZygmnuntIgthorn: o, zauważyłeś że moderacja skasowała obrażający mnie komentarz i zamiast mnie obrażać teraz sam robisz to co mi zarzucasz. No
@aarahon : Mniej więcej w pierwszym komentarzu, który do mnie napisałeś. I kto tu jest bezczelny. xD