Aktywne Wpisy
sakiro12 +336
Pojawia się w Polsce 3/10 murzyn.Co na to Polka? "Zakochałam się" "potrzebuje te geny" "czemu nie ma więcej takich w Polsce". #p0lka #blackpill #logikarozowychpaskow
kutmen2 +110
Uwielbiam dupeczki z TikToka, kontent to głównie gibanie się do muzyki, która aktualnie jest viralowa. Zapytałem kilka jaką książkę ostatnio czytały i tylko jedna podała tytuł a reszta zgłosiła komentarz (oczywiście TikTok usunął za mowe nienawiści) albo napisała, że woli Netflix #belazpodludzi #p0lka #humorobrazkowy
Tutaj przestałem czytać. Co za #!$%@?...
@ElectroNICK: Gratuluję zarzutki 10/10 ( ͡° ͜ʖ ͡°) podejrzewam, że specjalnie "zapomniałeś" otagować, ale to pokazuje jakimi tępymi zwierzętami są mizogini. Ideologiczne skrzywienie na równi z feministkami albo skrajnymi lewakami/prawakami.
Zastanawiam się, że nikt z tych dobrze radzących nie dał rady w stylu "komunikuj jej, że nie lubisz, kiedy ona trzaska drzwiami, skoro ty na palcach chodzisz,
Tymczasem,
@ostulemijo: może nikt u niej w domu nie pracował wcześniej zdalnie, zwłaszcza w kuchni. Nie mógł gościu zapowiedzieć domownikom, że potrzebuje 15 minut ciszy? W trakcie jak zaczęła zmywarkę opróżniać, na chwilę przeprosić, wyciszyć i zwrócić uwagę kobiecie, że ma ważną rozmowę?
przed świętami stara też wzieła ten urlop. co więcej gówniak sie rozchorował. zamiast grać w gierki to siedze w kuchni i pije kawe.
Komentarz usunięty przez moderatora