Wpis z mikrobloga

ehh dałem odpowiedź że to dziecko, a każdy że żona

@ElectroNICK: Gratuluję zarzutki 10/10 ( ͡° ͜ʖ ͡°) podejrzewam, że specjalnie "zapomniałeś" otagować, ale to pokazuje jakimi tępymi zwierzętami są mizogini. Ideologiczne skrzywienie na równi z feministkami albo skrajnymi lewakami/prawakami.

Zastanawiam się, że nikt z tych dobrze radzących nie dał rady w stylu "komunikuj jej, że nie lubisz, kiedy ona trzaska drzwiami, skoro ty na palcach chodzisz,
  • Odpowiedz
@ElectroNICK: To jest #!$%@? standard. Ja zazwyczaj wracam z pracy o 5,6 lub 7 rano. Drzwi garażowe otwieram delikatnym ruchem, do garażu wjeżdżam bez użycia gazu. Drzwi otwieram i zamykam powoli dosuwając do uszczelki, szafki otwieram bezdźwięcznie, lodówka to samo. Po pokoju czy korytarzu chodzę bez laczków czy butów żeby nikomu nie hałasować. Generalnie jeśli ktoś nie ma turbo delikatnego snu to nawet nie zorientuje się, że jestem w domu.

Tymczasem,
  • Odpowiedz
to akurat przyszła jakaś domowa kobieta i dosłownie #!$%@?ła szafkami i musiała w tym właśnie kwadransie rozładować zmywarkę.

@ostulemijo: może nikt u niej w domu nie pracował wcześniej zdalnie, zwłaszcza w kuchni. Nie mógł gościu zapowiedzieć domownikom, że potrzebuje 15 minut ciszy? W trakcie jak zaczęła zmywarkę opróżniać, na chwilę przeprosić, wyciszyć i zwrócić uwagę kobiecie, że ma ważną rozmowę?

iedojrzała baba nie może znieść faktu, że ona musi wstać, a
  • Odpowiedz